AXCITE SALES

Bedre styring af salgsordremodtagelser og bekræftede leveringstider

Stærk tillægsløsning, der effektivserer salgsordreprocessen

Axcite Sales er en udvidelse af standardfunktionaliteten til salg i Dynamics 365 Supply Chain Management, og består af en række smarte funktioner, som effektiviserer hele salgsordreprocessen.

Løsningen gør det nemmere at arbejde med modtagelse og indlæsning af salgsordrer. Ordrer, der modtages som regneark, indlæses ved hjælp af en specialfunktion, så man undgår tastearbejde. Desuden bliver det nemmere at få overblik over og styre bekræftede leveringstider med en udvidet Available To Promise-funktion (ATP), ligesom du får mulighed for at effektivisere afviklingen af dine rammeaftaler med en smart forecast-funktion.

Hør mere om Axcite Sales

Dine muligheder med Axcite Sales

Axcite Sales er en række funktioner, som effektiviserer salgsordreprocessen ved for eksempel at gøre det nemmere at importere salgsordrelinjer fra en fil samt at beregne mere præcise leveringstider. 


Mere præcis leveringstid

Standard ATP-funktionen i Dynamics 365 SCM/AX er udvidet med ekstra datofelter. Med udvidelsen får virksomheder en mere præcis angivelse af den bekræftede leveringsdato, som ikke kun tager højde for en given indlagringstid på en tilgang, men også sikrer, at leveringsdatoen løbende genberegnes og opdateres på baggrund af ny viden; eksempelvis at forventede tilgange bliver forsinkede eller eksisterende lagerbeholdninger er beskadigede. 

delivery-truck-clock


Fleksibel import af salgsordrelinjer 

Hvis en ordre sendes som regneark, kan den nemt indlæses direkte i ERP-systemet via en en smart funktion i modulet. Løsningen slår automatisk interne og eksterne varenumre op i databasen og validerer disse, både antal i forhold til minimum og multiplum inkl. oprunding og tjek af varens salgspris. Systemet kan ligeledes informere om supplerende varer. Hvis der forekommer uoverensstemmelser, informeres sælgere om det. Funktionen overflødiggør manuel indtastning.

hierarchy-files-1


Konsolidering af salgsordrelinjer

Du kan nemt konsolidere salgsordrelinjer, så du kan håndtere dem som én stor samlet leverance eller som flere små leverancer til kunden. Denne konsolideringsfunktion giver også en særlig fordel i forhold til frigivelse af pluk, da man lettere kan overskue om varerne skal plukkes og sendes samlet.

warehouse-cart-packages-2


Forecast-funktion til effektivisering af rammeaftaler

En smart forecast-funktion kan på baggrund af data fra en rammeaftale, beregne forventede salgsprognoser over hvilke mængder af en specifik vare, som kunden forventes at aftage i løbet af rammeaftalens periode. Funktionen er udviklet til at effektivisere afviklingen af rammeaftaler, hvor leveringsbehovet ikke er specificeret på forhånd. De beregnede salgsprognoser gør det nemmere for virksomheden at være på forkant med kundens behov og bestille varer hjem, før kunden reelt lægger sin ordre. Det giver øget leveringsevne og bedre servicering af kunden. 

warehouse-delivery

Dine klare fordele

Axcite Sales gør salgsordreprocessen nemmere ved at sikre dig et bedre overblik og mere præcise leveringstider. 

Du får:

Bedre kundeservice, da I aktivt kan gøre kunderne opmærksomme på eventuelle ændringer i bekræftede leveringsdatoer

Nemmere salgsordreproces

Mulighed for at korrigere det opgivne leveringstidspunkt på basis af ny viden efter, at ordren blev oprettet

Mulighed for at indlæse ordrelinjer fra regneark

Processen automatiseres, så fejlkilder ved manuel indtastning elimineres, arbejdsgangene optimeres og tid spares. 

Mulighed for at øge leveringsevne ved rammeraftaler

For salgsschefen betyder det:

  • Bedre kundeservice: I kan proaktivt give kunderne besked om leveringstiden, hvis den ændrer sig, efter at ordren er afgivet.
  • Bedre prioritering af tiden: Dine medarbejdere sparer indtastningstid, som kan bruges på kundeservice og salg.
  • Optimerings af arbejdsgange: Fejlkilder ved manuel håndtering reduceres, da dele af processen automatiseres

For ordrebehandleren betyder det:

  • Slip for indtastning: Muligheden for at importere ordrelinjer fra regneark sparer dig for en masse indtastningsarbejde.
  • Kunderne kan få klar besked: Med udvidelsen af ATP-funktionen bliver det muligt for dig at opdatere leveringtidspunktet på basis af ny viden og give kunden besked om ændringen.

Værd at vide om priser og licenser

Ligesom Microsofts licens- og prismodel er Axcite standardmodulerne prissat ud fra antallet af brugere i løsningen til en fast månedspris, der inkluderer både brugsretten samt adgang til de løbende opdateringer.

Læs mere her

monetization-user-monitor-1

Her er nogle af vores tilfredse kunder, der har valgt Axcite Sales

Vil du se funktionaliteterne og høre mere om, hvordan Axcite Sales kan hjælpe din virksomhed?

Book et møde


F&H

Nordens førende isenkramsgrossit vælger Dynamics AX 2012 forstærket af Axcite Supply Chain til at underbygge deres fortsatte vækst.

Se casen

Scandinavian Avionics

"Microsoft Dynamics 365 vil give os et markant løft". Scandinavian Avionics vælger Dynamics 365 forstærket af Axcite Supply Chain. 

Se casen

Andre tillægsløsninger, der optimerer kerneprocesser i forsyningskæden


Axcite Procurement

Effektivt værktøj til indkøb og varedisponering, der f.eks. giver et bedre overblik over leverings- og transporttid.

Se mere

Axcite Product Management

Stærkt og brugervenligt værktøj, der gør det let at styre stamdata og samtidig sikrer høj kvalitet.

Se mere
 

Axcite EDI

Brugervenligt værktøj, der integrerer Microsoft Dynamics 365 og BIZbrains EDI-portal, så du nemt opnår vedligeholdelse af ind- og udgående dokumenter som ordrebekræftelse.

Se mere
 

Axcite Quality Management

Uundværligt værktøj til at samle kvalitetskontrol og kvalitetsstyring, der giver et større overblik og forbedrer hele kontrollen.

Se mere
 

Vil du høre mere om, hvordan Axcite Sales kan hjælpe dig?

Vi vil meget gerne dele vores erfaringer med dig. Naturligvis uforpligtende og uden beregning.

keyboard_arrow_up