PERFORMANCE OPTIMERING

Vi sikrer optimal applikationsdrift 

Vi har et hold af skarpe specialister, som er eksperter i at analysere, optimere og vedligeholde performance i vores kunders forretningsapplikationer.

Undgå dårlig performance

Når din ældre Microsoft Dynamics AX-installation bliver langsommere i sin responstid, er det ikke kun til stor gene for de daglige brugere, der kan bruge unødvendig ventetid på rutineopgaver. Det kan i værste fald få indflydelse på driften i forretningen, og blive en dyr fornøjelse for dig at drifte. Og det er der ingen virksomhed, der har gavn af. 

Vi har et team af skarpere udviklere, som er dedikeret til performance optimering og vedligeholdelse af vores kunders ældre forretningsinstallationer. 

Skal vi hjælpe dig?

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi starter altid med en analyse, hvor vi identificerer årsagen til den nedsatte performance og kommer med vores anbefaling til potentielle forbedringer, som vi gennemgår i samråd med dig. Herefter udfører vi optimeringerne og sikrer, at performance i din forretningsapplikation forbedres markant. 

Vi er specialiserede i:

  • Analyse og optimering af infrastruktur
  • Optimering og vedligeholdelse af AOS og SQL-servere 
  • Analyse og optimering af kode i selve forretningsapplikationen
  • Udarbejde og vedligeholde en optimal infrastruktur ved nyimplementeringer

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig

Vi hjælper også vores kunder med


Behovsanalyse

Vi hjælper med at afdække jeres formål, ønsker og bagvedliggende forretningsbehov til et nyt ERP-system, som danner grundlaget for kravsspecikationen.

Læs mere

Implementering 

Vores erfarne og Microsoft-certificererede konsulenter medbringer en tung industribaggrund, dyb forretningsforståelse og branchekendskab til dit ERP-projekt.

 Læs mere

Cloud migrering

Vi er specialiserede i server-migreringer til Microsoft Azure Cloud. Vi både rådgiver og hjælper dig med succesfuldt at designe, implementere og vedligeholde din cloud-løsning. 

Læs mere

Drift og support

Vores erfarne konsulenter og dygtige udviklere er altid klar til at svare på spørgsmål og udøve teknisk support, hvis behovet skulle opstå. Vi er altid tilgængelige med kort ventetid. 

Læs mere

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Bredana Axcite er certificeret Microsoft Gold Partner, som er udtryk for, at vi besidder højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier. Det betyder med andre ord, at du kan føle dig tryg ved at arbejde sammen med os. Vi ved, hvad vi laver.


Har du brug for performance optimering?

Vi vil gerne tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

keyboard_arrow_up