BEHOVSANALYSE

Vi analyserer og forstår din forretnings grundlæggende behov 

Med vores erfarne konsulenter, der selv en baggrund fra industrien, er du sikret en grundig og detaljeret behovsanalyse samt vores anbefalinger til den optimale løsning til din forretning.

Vi lytter ikke kun. Vi giver kvalificeret modspil.  

Alle vores implementeringsprojekter starter med en behovsanalyse, som danner grundlag for en samlet aftale og sikrer at forventningerne er afstemt.

Behovsanalysen tager udgangspunkt i de nuværende arbejdsgange i virksomheden. Undervejs er en af vores fornemmeste opgaver at spørge ”hvorfor”. Det er nemlig afgørende at vi i en ny løsning ikke blot kopierer de nuværende arbejdsgange, men får processerne brudt ned til det reelt underliggende behov, sammenholder disse til mulighederne i en ny løsning, og ud fra dette anbefaler de mest optimale processer.

Vores konsulenter kommer med en baggrund inden for logistik, økonomi eller produktion, hvorfor de har både erfaring og holdning, som igen sikrer, at du får kvalificeret sparring og modspil. Vi oplever, at det er i spændingsfeltet, hvor vi udfordrer og kommer med modspil, at vi får afdækket din virksomheds reelle udfordringer og skabt de mest optimale løsninger.

Læs mere om os som samarbejdspartner

Sådan undersøger og analyserer vi dine behov

Det er i behovsanalysen, at vi undersøger og analyserer din virksomheds forretningsprocesser, og afdækker jeres grundlæggende behov. Ofte er der usynlige eller oversete behov, der ikke italesættes, og derfor er behovsanalysen særdeles effektiv til at få grundigt afdækket jeres formål, ønsker og reelle behov til jeres nye ERP-system. 

Det er også i denne proces, at umiddelbare behov bliver til specifikke behov, og analysen er afgørende for at kunne præsentere en optimal løsning for netop din forretning.

Behovsanalysen beskriver forretningsgange i forhold til systemet og indeholder som udgangspunkt:

  • Overordnede succeskriterier
  • Fit/Gap-analyse
  • Tids- og uddannelsesplan 
  • Estimat over programtilpasninger

Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en behovsanalyse.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere

”Behovsanalysen fra Bredana Axcite gjorde os trygge. Den gav os klart indtryk af, at konsulenterne forstod vores forretning. Analysen er et gedigent stykke arbejde, som vi ikke så lignende". 

Keld Poulsen Director of Compliance & IT, Scandinavian Avionics

Læs hele casen

Vores kunder siger om os


Vi hjælper også vores kunder med


Implementering 

Vores erfarne og Microsoft-certificererede konsulenter medbringer en tung industribaggrund, dyb forretningsforståelse og branchekendskab til dit ERP-projekt.

 Læs mere

Performance optimering

Vi har et hold af specialister, som er eksperter i at analysere, optimere og vedligeholde performance i vores kunders forretningsapplikationer.

Læs mere

Cloud migrering

Vi er specialiserede i server-migreringer til Microsoft Azure. Vi både rådgiver og hjælper dig med succesfuldt at designe, implementere og vedligeholde din cloud-løsning. 

Læs mere

Drift og support

Vores erfarne konsulenter og dygtige udviklere er altid klar til at svare på spørgsmål og udøve teknisk support, hvis behovet skulle opstå. Vi er altid tilgængelige med kort ventetid. 

Læs mere


Overvejer du en behovsanalyse?

Kontakt os her, så vender vi tilbage til dig.

keyboard_arrow_up