CLOUD MIGRERING

Digitaliseringen af din forretning starter i skyen

Få større fleksibilitet, sikkerhed og skalerbarhed med en cloud-løsning. Vi er specialister i migreringer til Microsoft Azure Cloud, og kan hjælper dig med at flytte data fra din serverpark til skyen.

Vi kan hjælpe dig med en cloudløsning

Hos Bredana Axcite er vi specialiserede i migreringer til Microsoft Azure Cloud. Vi hjælper dig med succesfuldt at designe, implementere og vedligeholde din nye cloud-løsning, og selvfølgelig sikre, at migreringen fra din gamle serverpark til skyen foregår effektivt og problemfrit. 

Vi vejleder omkring den optimale cloud-intrastruktur, der passer til netop din forretning, og udnytter Microsoft Azure til at opbygge en sikker og skalerbar cloud-platform, der understøtter din forretnings vækstpotentiale. 

Skal vi hjælpe dig?

Få større udbytte med cloud-teknologi

Microsoft Azure Cloud er stedet, hvor vi samler din Microsoft-forretningsløsning. Microsoft Azure Cloud er skabt til at være en skalerbar og omkostningseffektiv løsning, der understøtter væksten i den forretning.

Du får en række fordele:

  1. Adgang: Adgang via browser og internetadgang på alle plaforme

  2. Høj sikkerhed: Microsofts datacentre har en meget høj sikkerhed

  3. Altid opdateret: Løbende opdateringer på nyeste features

  4. Skalérbarhed: Med fleksibel licensmodel kan du skalere op og ned på månedlig basis

  5. Større forudsigelighed i driftsomkostninger: Du betaler kun pr. brugeradgang

  6. Optimal performance: 24/7 overvågning fra Microsoft sikrer stabil performance

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig

Hvad er Microsoft Azure Cloud?

Microsoft Azure Cloud giver en række fordele, som en traditionel "on-premise"-løsning ikke kan konkurrere med. Ligeledes er du sikret en cloudløsning, hvor sikkerheden er i absolut topklasse, og som tilbyder en stor fleksibilitet, der imødekommer din virksomhedens individuelle forretningsbehov.

 

Læs mere om Microsoft Azure Cloud

Vi hjælper også vores kunder med


Behovsanalyse

Vi hjælper med at afdække jeres formål, ønsker og bagvedliggende forretningsbehov til et nyt ERP-system, som danner grundlaget for behovsanalysen.

Læs mere

Implementering 

Vores erfarne og Microsoft-certificererede konsulenter medbringer en tung industribaggrund, dyb forretningsforståelse og branchekendskab til dit ERP-projekt.

 Læs mere

Application Lifecycle Management

Vi hjælper med at holde din Dynamics 365-applikation velkørende og opdateret med nyeste funktioner, og sikrer, at din forretningsapplikation altid er gearet til vækst.

Læs mere

Drift og support

Vores erfarne konsulenter og dygtige udviklere er altid klar til at svare på spørgsmål og udøve teknisk support, hvis behovet skulle opstå. Vi er tilgængelige med kort ventetid i vores åbningstid. 

Læs mere


Har du brug for hjælp til cloudmigrering?

Vi vil gerne tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

keyboard_arrow_up