Automatiserer og strømliner din virksomheds forsyningskæde

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management

Vi tilbyder Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, som er markedets stærkeste ERP-løsning til optimering og styring af forsyningskæden. Den er specielt velegnet til mellemstore og store virksomheder indenfor avanceret logistik og produktion.

Konkrete fordele – fra digital styrkelse til bedre bundlinje

Se det som en digital styrkelse af din virksomhed, der optimerer hele forsyningskæden, øger bundlinjen og fremtidssikrer på flere områder. Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, som er afløseren til Dynamics AX, sikrer bedre planlægning af logistikprocesser og bedre overblik fra ordreafgivelse til lagring, transport og endelig levering.

Hør om dine muligheder

Brugervenligt og fleksibelt system

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management er født som en cloudløsning, men leveres også on-premise. Løsningen er tæt integreret med de øvrige Microsoft-produkter i Dynamics 365-serien og Power-platformen. Sagt med andre ord: Du får en samlet løsning til alle medarbejdere i virksomheden, der nemt kan tilgås overalt, og bruges på både pc, bærbar, tablets og smartphones. Løsningen er især designet til større virksomheder med flere selskaber med intern handel, flere lande og flere sprog.

Læs mere her

Fem fordele ved Supply Chain Management

 1.  

Skab fornyelse med intelligente fremstillingsprocesser

En tæt integration med Microsoft Azure gør det muligt at anvende f.eks. IoT, AI og maskinel indlæring til at optimering af processer og udstyr.


 1.  

Moderniser lagerstyring

Få total synlighed fra start til slut over lagerstyring, så man ikke løber tør for lager eller har for meget på lager.

Læs mere om WMS-løsningen i Dynamics 365


 1.  

Optimer performance i produktionen

Identificer potentielle maskinproblemer, før de opstår, og undgå nedetid, og øg produktudbyttet.


 1.  

Maksimér aktivernes levetid

Få en mere effektiv planlægning og forudsigelse af vedligeholdelse for at maksimere levetid og performance for aktiver med høj værdi.


 1.  

Automatisér og gør din forsyningskæde strømlinet

Få en forbedret levering af produkter og tjenester med forudsigende analyse, som hjælper dig med at optimere planlægningen.

8 vigtige kerneområder, som Supply Chain Management hjælper dig med at optimere i virksomheden

 • Styring af produktoplysninger
 • Salgsordrehåndtering
 • Indkøb og forsyning
 • Varedisponering
 • Produktionsplanlægning og -styring
 • Warehouse Management
 • Transportstyring

Dynamics 365 Supply Chain Management er skabt til den store, internationale virksomhed

Dynamics 365 Supply Chain Management er designet til at understøtte selv de mest komplekse forretningsprocesser i store, internationale organsationer. 

Lande og sprog

Dynamics 365 Supply Chain Management er født til at være international. Den håndterer standard landespecifik funktionalitet til et hav af lande samt næsten alle de sprog, du kan forestille dig.

For det enkelte regnskab angives, hvilket land det tilhører, hvorved landespecifik funktionalitet for dette land aktiveres. Det betyder, at individuelle lovkrav med mere automatisk håndteres.

For den enkelte bruger angives, hvilket sprog man ønsker at anvende. Sproglaget for den enkelte bruger er dermed fuldstændig uafhængigt at regnskabets land. En dansk medarbejder kan for eksempel arbejde i et russisk regnskab - på dansk...

 

ecology-globe-message-1

Produktkonfigurator

For nogle virksomheder kan varenummerstrukturen for salgsvarer forenkles markant, ved at salgsvaren konfigureres i stedet. Når salgsordren oprettes, besvares en række spørgsmål, hvilket resulterer i, hvordan varen skal konfigureres.

Det kræver en grundig opsætning, men forenkler efterfølgende salgsprocessen markant.

De enkelte spørgsmål og svarmuligheder kan være afhængige af tidligere svar. Derved kan kun "lovlige" kombinationer vælges, og man undgår at sælge en vare, der ikke kan fremstilles.

 

layout-dashboard-1

Intercompany

Koncerner med en god blanding af produktions- og salgsselskaber har ofte behov for meget intern samhandel. Dette håndteres standard i Dynamics 365 Supply Chain Management, hvor varerne sælges i salgsselskabet, men trækkes fra et andet logistik- eller produktionsselskab. 

Den interne handel automatiseres, og brugerne sparer tid.

 

network-share

Indbygget Power BI

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management er født med en stærk Business Intelligence-løsning. Microsoft Power BI er standard med til alle Enterprise Users.

Med Power BI får brugeren relevant ledelsesinformation direkte i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management - lige der hvor det er relevant. Grafer og KPI'er præsenteres på en nem og overskuelig måde. Og vil du analysere dataene dybere, kan den fulde Power BI-pakke aktiveres direkte.

 

analytics-graph-lines

Optimerer og strømliner din lagerstyring

Warehouse Management-modulet i Dynamics 365 Supply Chain giver en række muligheder for at optimere og strømline processer, der effektiviserer din lagerstyring markant. Og giver en række fordele sammenlignet med de førende tredjepartsløsninger på markedet. 

Læs mere

Værd at vide om Microsofts licens- og prismodel

Med Microsofts nye licensmodel betaler du en fast månedspris per bruger. Og du betaler kun for de applikationer, som brugerne skal have adgang til. 

Læs mere her

monetization-user-monitor-1

Med tillægsløsninger optimerer vi vitale processer i hele din forsyningskæde

Vores brancheløsning Axcite Supply Chain består af en række tillægsløsninger, der hver især er skræddersyet til optimering af forsyningskæden hos virksomheder med fokus på avanceret logistik og distribition. 

Se alle moduler i vores Axcite Supply Chain-løsning

Sådan kan vi kan hjælpe dig

Vi er certifieret Microsoft Gold Partner, og har i 30 år specialiseret os i at hjælpe danske virksomheder indenfor handel og produktion med gennemtestede ERP-løsninger, der optimerer alle processer og arbejdsgange.

Vores prioritet er langvarige kundeforhold, og det kan du mærke i samarbejdet med os. Vores konsulenter har tidligere selv arbejdet i industrien, så vi ved, hvad du taler om og kender dine udfordringer. Dem hjælper vi dig gerne med at løse, så du kan få styrket hele din forretning. Vores fokus er nemlig på at skabe værdi i din forretning gennem de mest optimale ERP-løsninger. 

Lær os bedre at kende

Her er nogle af vores tilfredse kunder, der har valgt Dynamics 365 Supply Chain Management

Vil du høre mere om, hvordan Dynamics 365 Supply Chain Management  kan hjælpe din virksomhed?

Bliv ringet op


”Vi ønskede ét system. Derfor faldt valget på Microsoft Dynamics 365 med de udvidelser, der ligger i Axcite Supply Chain.”

Keld Poulsen Director Compliance & IT, Scandinavian Avionics

Læs casen

Lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med...

Selvfølgelig ganske gratis og uforpligtende. 

keyboard_arrow_up