Gør karriere hos os

Bredana Axcite er et dedikeret konsulenthus med speciale i Microsoft Dynamics ERP-løsninger til større virksomheder. Vi skaber digitale løsninger, der styrker kundernes forretning. Vil du med på holdet?

Et sikkert karrierevalg

Bredana Axcite  har leveret it-løsninger til danske virksomheder i over 30 år, og er arbejdsplads for nogle af landets dygtigste indenfor Dynamics 365.

Hos Bredana Axcite bliver du en af en organisation i vækst, hvor resultater, klare værdier og det gode kollegaskab gør os til et sikkert karrierevalg. 

Se vores ledige stillinger

Fakta om Bredana Axcite

Vi skaber gennemtestede Dynamics 365-løsninger, der styrker effektivitet og bundlinje i produktions- og handelsvirksomheder.

30

år i branchen

35

medarbejdere

12

år med AAA-rating

Hvordan er vi som arbejdsplads?

Størstedelen af vores konsulenter kommer fra ledende stillinger inden for økonomi, logistik eller produktion i virksomheder, som ligner vores kunder. Hos os er de blevet oplært og certificeret i Microsoft Dynamics 365. 

Vores udviklere er blandt landets bedste, og har arbejdet med Microsoft ERP-systemer, siden den første version så dagens lys. 

Lær os bedre at kende

Vores 3 vigtigste værdier

  1.  

Troværdighed

For os er troværdighed lig med, at vi holder, hvad vi lover, og kommunikerer rettidigt. Det betyder, at kunden kan stole på det, vi siger, og at der altid er afstemte forventninger.


  1.  

Engagement

Vi brænder for det, vi arbejder med, og har stor faglig stolthed. I det daglige betyder det, at kunden oplever indlevelse og ansvarlighed fra vores side, og at den samlede løsning kommer helt i mål. Vi slipper ikke projektet, før vi er sikre på, at vi har gjort vores bedste for, at det hele virker.


  1.  

Forretningsforståelse

Vi forstår virksomhedens processer og taler kundens ”sprog”. Det betyder, at vores konsulenter har stor erfaring i, hvordan en virksomhed arbejder, og kan give kunden sparring på højt fagligt plan. De fleste af vores konsulenter har en baggrund i en produktions- eller logistikvirksomhed.  


Mission, vision og motto

Vores mission

Vi leverer IT-løsninger, som optimerer virksomhedens arbejdsgange og medvirker til at skabe værdi.

Vores vision

Vi vil være Microsoft partneren med den højeste grad af troværdighed, forretningsforståelse og værdiskabelse.

Vores motto

IT der styrker din forretning

Vi er opsat på at gøre Bredana Axcite til en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere har lyst til at blive i mange år...

keyboard_arrow_up