APPLICATATION LIFECYCLE MANAGEMENT

Altid gearet til vækst 

Hold fokus på din forretning, mens vi holder din forretningsapplikation velkørende og opdateret med nyeste funktioner.

Når du opgraderer din forretningsapplikation til Microsoft Dynamics 365, så bliver det med stor sandsynlighed din virksomheds sidste store ERP-implementering. Løsningen er nemlig en evergreen, og løbende opdateringer holder din Dynamics 365-løsning velkørende med seneste funktionalitet.


Microsofts løbende opdateringer

Microsoft frigiver løbende systemopdateringer til Dynamic 365-platformen, op til syv mange om året, som skal sikre, at din forretningsapplikation altid er opdateret med seneste software og nyeste funktioner. 

Microsoft tester, at selve Dynamics-platformen og standardfunktionerne virker som de skal, før de skubber opdateringerne ud. Men det er op til dig selv at teste på dit eget forretningssystem

Du vælger selv hvilke opdateringer, der skal udrulles. Alle opdateringer du aktivt tilvælger, skal testes og godkendes, inden de udrulles til din driftsløsning. På den måde sikrer du, at de integrationer og tilpasninger, der er specifikke for din forretningsapplikation, fungerer optimalt. 

Skal vi hjælpe dig?

Vi ved, at det kan være krævende at håndtere de løbende opdateringer og holde sig opdateret med alle de nye funktioner, som Microsoft udvider systemet med.

Derfor står vores dygtige konsulenter og udviklere til rådighed for at sikre, at din forretningsapplikation altid er opdateret og velkørende, så du har de bedste systemmæssige forudsætninger for optimal drift i din forretning. 

Vi tilbyder tre forskellige serviceaftaler, der giver dig mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig

Vi holder din forretningsapplikation velkørende og gearet til vækst

Hos Bredana Axcite hjælper vi dig med håndtering af de løbende opdateringer til din Microsoft Dynamics 365-applikation.

Vi hjælper dig med at: 

  • Udvikle testscenarier
  • Opsætte automatiserede testflows
  • Løbende test af alle tilpasninger og tredjepartsintegrationer

Vi sørger for, at der ikke udrulles opdateringer til din forretningsapplikation, som kan få indflydelse på de kritiske processer i din forretning. Det er din sikkerhed, at du kan holde fokus på driften i din forretning og at dit forretningssystem altid er gearet til vækst. 

Vi tilbyder dig en fast månedlig aftale med en fast, kendt pris. 

Læs mere om vores serviceaftaler og priser

Vi hjælper også vores kunder med


Implementering 

Vores erfarne og Microsoft-certificererede konsulenter medbringer en tung industribaggrund, dyb forretningsforståelse og branchekendskab til dit ERP-projekt.

 Læs mere

Behovsanalyse

Vi hjælper med at afdække jeres formål, ønsker og bagvedliggende forretningsbehov til et nyt ERP-system, som danner grundlaget for kravsspecikationen.

Læs mere

Cloud migrering

Vi er specialiserede i server-migreringer til Microsoft Azure Cloud. Vi både rådgiver og hjælper dig med succesfuldt at designe, implementere og vedligeholde din cloud-løsning. 

Læs mere

cloud

Drift og support

Vores erfarne konsulenter og dygtige udviklere er altid klar til at svare på spørgsmål og udøve teknisk support, hvis behovet skulle opstå. Vi er altid tilgængelige med kort ventetid. 

Læs mere

Vil du høre mere om vores application lifecycle management-service?

Vi sender dig gerne et uforpligtende tilbud. 

keyboard_arrow_up