Vores tilgang

Bredana Axcite som samarbejdspartner

Når du vælger Bredana Axcite som samarbejdspartner, kan du være sikker på, at vi går ekstra langt for at sikre den gode kunderelation.

Som samarbejdspartner er Bredana Axcite:

  • din sparringspartner, der har fokus på effektivsering af din forretning og optimering af din bundlinje.
  • din sparringspartner, som har teoretisk og praktisk baggrund inden for logistik, økonomi eller produktion, så vi forstår altid, hvad du taler om.
  • din sparringspartner, der både tør udfordre dig og sammen nå sikkert i mål.
  • din sparringspartner, som du er på fornavn med og har fast kontakt til.
  • din sparringspartner, der altid er tilgængelig og klar til at hjælpe dig med support og spørgsmål.

Vi tror på, at summen af det giver langvarige kunderelationer, der holder. Vi sørger altid for at give dig de bedste kort på hånden. Vores konsulenter har nemlig selv tidligere arbejdet i industrien, så de forstår, hvad du snakker om, og de kan derfor rådgive dig på allerbedste vis. På samme måde er vores danske udviklere blandt landets mest erfarne, da de har arbejdet med Microsofts ERP-systemer, siden de kom frem.

For os handler det om tillid, fælles mål og værdier samt succesfuld projektgennemførelse og 100% forretningsforståelse. Det giver nemlig nytteværdi og gode resultater for dig. Helt konkret får din virksomhed bedre arbejdsgange og højere værdi på bundlinjen.

Læs mere om vores kunder

Derfor er vi et godt valg

Vi har i over 30 år specialiseret os i gennemtestede Microsoft ERP-løsninger, der optimerer forsyningskæden til store og mellemstore produktions- og grossistvirksomheder. Vi har stort branchekendskab og har derfor udviklet vores egen brancheløsning, Axcite Supply Chain, der er tilpasset netop de brancher. Det gør os til et godt match for dig, der har en virksomhed inden for produktions- og grossistvirksomheder med fokus på avanceret logistik og distribution.

Læs om Axcite Supply Chain

Vi maksimerer din investering

En investering i et nyt IT-system skal hjælpe din forretning ved at optimere og strømline interne processer samt skabe overblik over hele virksomhedens aktiviteter. Dermed kan du fokusere på dét, som din virksomhed er bedst til, nemlig at afsætte jeres ydelser.

Vores løsninger er en investering i at optimere din forretning og udnytte den viden, virksomheden ligger inde med, til at opnå et endnu bedre udbytte.

-At gøre ting hurtigere, mere effektivt, producere mere til samme pris, hurtigere leveringstid, mindre lagerbinding og overblik over tilbud og kunder er kun et lille udpluk af nogle af de fordele, du kan opnå ved, at investere i et Microsoft Dynamics-forretningssystem og dermed din virksomhed. 

Læs mere om vores løsninger

"Vi havde samtaler med flere og valgte Bredana på baggrund af en tilbudsrunde, en rigtig god kemi og en tilgang til projektet, som gav os tillid til, at Bredana kunne løfte opgaven."

Anja Drewsen produktions- og logistikchef, Bogense Plast

 

Vi ønsker, at du får succes

Derfor har vi lavet vores egen agile projektmodel, der hedder noget så ligetil som Axcite Steps. Udover at sikre en succesfuld implementering af dit nye ERP-løsning, så handler det om at sikre, at du får succes og konkurrencefordele med de løsninger, vi leverer til dig. Det gør vi blandt andet ved at fokusere på nytteværdien af den samlede løsning.

Læs om Axcite Steps

Vi gør os umage hver dag

Vi er optaget af at leve op til vores værdier, som er vores pejlemærker i alle vores samarbejder. Helt kort fortalt handler det om, at dét vi siger, også er dét, vi gør.

Læs mere om vores værdier

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365 - og har Microsofts ord for det

Vi er certificeret Microsoft Partner Gold i Enterprise Ressource Planning. Det er din sikkerhed for, at du med os som partner, får professionelle og gennemtestede ERP-løsninger af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores løsninger

Lad os tage en snak

Er din virksomhed interesseret i en uforpligtende snak, om hvordan Bredana Axcite kan hjælpe dig? Kontakt os, og vi vender retur.

keyboard_arrow_up