AXCITE PROCUREMENT

Stærke funktioner til styring af indkøb og varedisponering

Bedre overblik over indkøb og leveringsterminer

Axcite Procurement er en række udvidelser til standardfunktionaliteten i Dynamics 365 Supply Chain Management inden for indkøb og varedisponering. Modulet forbedrer styringen af leverings- og transporttider og automatiserer og effektiviserer en række processer omkring indtastning af ordrelinjer og overblik over leverandører. Modulet indeholder en stærk udvidelse af demand forecasting funktionaliteten, et værktøj der bør mestres, hvis man vil have de rette varer på lager i rette tid og mængde. 

Hør mere om denne løsning

Dine muligheder med Axcite Procurement 

Modulet giver blandt andet bedre mulighed for at styre oversøiske leverancer, hvor der - foruden sædvanlig leveringstid - er tale om længere transporttid. Der er også nem import af prisaftaler fra leverandører og mulighed for masseopdatering af bekræftede leveringsterminer.


Import af prisaftaler fra tekstfil

Formålet med modulet er, at kompleksiteten i stamdata så vidt muligt skjules for den daglige bruger af Dynamics 365, at man fra centralt hold skal kunne sikre maksimal kvalitet af data, og at en vare ikke kan tages i brug, før alle nødvendige stamdata er på plads.

folder-file


Leveringstidsstyring på varen

For langt de fleste virksomheder, der får leveret fra oversøiske leverandører, er bruttoleveringstiden delt op i en egentlig leveringstid fra leverandøren og en transporttid. Axcite Supply Chain indeholder ekstra funktionalitet for bedre at styre og vedligeholde disse oplysninger på varen.

delivery-truck-cargo


Terminsstyring på indkøb

Den forbedrede styring af leveringstid på varen er naturligvis overført til indkøbsordren, så denne ligeledes tilbyder bedre styring af leveringsterminer. Der er ligeledes tilføjet mulighed for at vurdere leverandørens generelle performance med opdatering af oprindeligt bekræftede datoer.

shipment-cargo-boat


Masseopdatering af bekræftede terminer

Man vedligeholder typisk bekræftede datoer på linjeniveau, men det kan give mening at styre det fra ordrehovedet, idet man på store ordrer så kun forholder sig til linjer, der måtte afvige fra en generel bekræftet dato. Der er derfor mulighed for masseopdatering af linjerne direkte fra ordrehovedet.

calendar-check


Stamdata på leverandørniveau

Der kan være behov for at spærre en vare for indkøb kun for udvalgte leverandører, lige som man ofte ønsker at vedligeholde oplysninger om minimumsbestil­linger, multipluk med mere pr. leverandør. Disse muligheder er ligeledes inkluderet.

stop-sign


Automatisk ordrebekræftelsesfunktion

Modulet indeholder en smart ordrebekræftelsesfunktion, der automatisk kan kontrollere og validere, at priser, leveringsdatoer, antal og enheder stemmer overens med linjerne i indkøbsordren fra din leverandør. Dermed spares tid på manuelle indtastninger og datakvaliteten øges. 

check-1


Kanban-lagerstyring

Nem genbestilling af ikke-beholdningsstyrede varer med automatisk oprettelse af indkøbsordre fra stregkodescanner.

barcode-scan


Udvidet ASN-funktion

Modulet har en udvidet ASN-funktion (Advanced Shipping Notice), der gør det muligt at importere og validere pakkelister/følgesedler i csv-format. Funktionen sparer tid og øger datakvaliteten, da processen automatiseres og risikoen for fejltastninger minimeres.

shipment-truck-1


Demand forecasting

Ofte er din salgsordrehorisont markant kortere end din leveringstid fra leverandøren. Du er derfor tvunget til at estimere forventet kundeefterspørgsel, før denne reelt er kendt. Axcite Demand Forecasting Overview øger overblikket, anvendeligheden og brugervenligheden af standardværktøjet og sørger for, at du kan fokusere din tid på de varer, der kræver særlig opmærksomhed.

warehouse-delivery

Dine klare fordele

Axcite Procurement hjælper dig med at forbedre og effektivisere styringen af leverings- og transporttider.

Du får:

Mulighed for at reducere antallet af manuelle indtastninger i indkøbsprocessen

Bedre mulighed for at vurdere leverandørers performance

Mulighed for at spærre en vare for indkøb

Bedre overblik og styring med de udvidede datofelter

Forbedret styring af leverings- og transporttid

Mulighed for at masseopdatere linjer direkte fra ordrehovedet

Forbedret demand forecasting værktøj

For indkøbschefen betyder det:

  • Bedre overblik: Med Axcite Procurement Add-on får du generelt bedre overblik over leverings- og transporttid.
  • Indtasningsarbejde spares: Varenumre og prisaftaler kan importeres, så dine medarbejdere sparer tid til indtastning.
  • Varer i rette tid: Løsningen hjælper til at undgå forsinkelser, fordi I bedre kan styre og vedligeholde oplysninger om leverings- og transporttid på varen.
  • Vurdering af leverandører: Løsningen hjælper med at vurdere leverandørers generelle performance.

For indkøberen betyder det:

  • Nemmere arbejdsadgang: Ordrelinjer kan importeres, så du sparer en masse indtastningsarbejde.
  • Hjælp til at vurdere leverandør: Du får nemmere overblik over, om jeres leverandører overholder indgåede aftaler.
  • Bedre styringsværktøjer: Systemet hjælper dig med at styre leverings- og transporttid bedre, så varerne kan være fremme i rette tid.

Værd at vide om priser og licenser

Ligesom Microsofts licens- og prismodel er Axcite standardmodulerne prissat ud fra antallet af brugere i løsningen til en fast månedspris, der inkluderer både brugsretten samt adgang til de løbende opdateringer.

Læs mere her

monetization-user-monitor-1

Her er nogle af vores tilfredse kunder, der har valgt Axcite Procurement

Vil du se funktionaliteterne eller høre mere om, hvordan Axcite Procurement kan hjælpe din virksomhed?

Book et møde


Scandinavian Avionics

"Microsoft Dynamics 365 vil give os et markant løft". Scandinavian Avionics vælger Dynamics 365 forstærket af Axcite Supply Chain. 

Se casen

Andre tillægsløsninger, der optimerer kerneprocesser i forsyningskæden


Axcite Transportation Management

Smart fragtløsning med indbygget track'n trace, hvor forsendelsen styres direkte fra Microsoft Dynamics 365.

Se mere
 

Axcite Sales

Smarte funktioner, som gør det nemt at arbejde med modtagelse og indlæsning af salgsordrer. Det sikrer en præcis angivelse af leveringstid og en bedre kundeservice.

Se mere
 

Axcite EDI

Brugervenligt værktøj, der integrerer Microsoft Dynamics 365 og BIZbrains EDI-portal, så du nemt opnår vedligeholdelse af ind- og udgående dokumenter som ordrebekræftelse.

Se mere
 

Axcite Quality Management

Uundværligt værktøj til at samle kvalitetskontrol og kvalitetsstyring, der giver et større overblik og forbedrer hele kontrollen.

Se mere
 

Vil du høre mere om, hvordan Axcite Procurement kan hjælpe dig?

Vi vil meget gerne dele vores erfaringer med dig. Naturligvis uforpligtende og uden beregning.

keyboard_arrow_up