Kickstart din karriere som graduate, og kom med på en guidet karrierejse

Fra nyuddanet til certificeret Microsoft Dynamics 365 Finance eller Supply Chain ERP-konsulent på blot et år! 

Bredana Axcite har leveret it-løsninger til danske virksomheder i over 30 år, og er arbejdsplads for nogle af landets dygtigste indenfor Microsoft Dynamics 365.

Vores graduate-program er det oplagte talentprogram, for dig, der ønsker at komme hurtigt og trygt i gang med din karriere som konsulent, indenfor ERP - med speciale indenfor Finance eller Supply Chain.

Hos Bredana Axcite bliver du onboardet i en organisation i vækst, hvor resultater, klare værdier og det gode kollegaskab, gør os til et sikkert karrierevalg. 

Læs om andre graduates

Graduates programmet

Vores graduate-program er en oplagt mulighed for dig, der ønsker at komme hurtigt og trygt i gang med din karriere, indenfor ERP verdenen, med enten Finance eller Supply Chain som dit speciale.

Graduate-programmet understreger hvor vigtigt det er for os, at onboarde yngre, nyuddannede konsulenter til vores forretning. Dels for at tilsikre at vi løbende udvider vores talentmasse, og dels fordi det beriger vores arbejdsmiljø med nye friske perspektiver fra unge talenter.

Som graduate, vil du på blot et år:

 • Udvikle og styrke dine personlige og faglige kompetencer.
 • Få dyb indsigt i vores virksomhed, arbejdsform og værdisæt.
 • Få hands-on erfaring med arbejdet som ERP konsulent.
 • Kunne kalde dig certificeret finans- eller supply chain konsulent indenfor Microsoft Dynamics 365.

Læs mere om ledige stillinger som supply chain graduate

Guidet karrierejse fra nyuddannet til ERP-konsulent

Vores graduate-program kan bedst beskrives som en guidet karriererejse "fra nyuddannet til ERP-konsulent".

Her vil du blive oplært i Microsofts ERP system: Microsoft Dynamics 365 Finance eller Supply Chain Management, som vores løsninger tager udgangspunkt i. Du vil gennemgå programmet sammen med andre kandidater (graduates), og være tilknyttet en fast mentor/sparringspartner under hele forløbet. Du vil herudover deltage som føl på konkrete kundeprojekter og blive tildelt kundeopgaver i et tempo, der matcher din faglige udvikling.

 

 

”Som graduate kommer du til at gennemgå, en ”guidet karriererejse”. Målet er at klæde dig på til at blive en dygtig konsulent inden for vores specialer”, siger Application Consultant Alexander Marco Outzen.

Alexander Marco Outzen, er Graduate Coordinater, referenceperson/coach og mentor for vores graduates.

Hvis du vil være graduate, forventer vi, at...

 • du på sigt kan se dig selv i konsulentrollen
 • du har en teoretisk uddannelse indenfor finans eller supply chain
 • du er i stand til at arbejde selvstændigt
 • du er god til mundtlig og skriftlig engelsk
 • du er interesseret i at bidrage eil et godt arbejdsmiljø
 • du har kørekort

Se ledige graduates stillinger og ansøg her

 

Vores 3 vigtigste værdier

 1.  

Troværdighed

For os er troværdighed lig med, at vi holder, hvad vi lover, og kommunikerer rettidigt. Det betyder, at kunden kan stole på det, vi siger, og at der altid er afstemte forventninger.


 1.  

Engagement

Vi brænder for det, vi arbejder med, og har stor faglig stolthed. I det daglige betyder det, at kunden oplever indlevelse og ansvarlighed fra vores side, og at den samlede løsning kommer helt i mål. Vi slipper ikke projektet, før vi er sikre på, at vi har gjort vores bedste for, at det hele virker.


 1.  

Forretningsforståelse

Vi forstår virksomhedens processer og taler kundens ”sprog”. Det betyder, at vores konsulenter har stor erfaring i, hvordan en virksomhed arbejder, og kan give kunden sparring på højt fagligt plan. De fleste af vores konsulenter har en baggrund i en produktions- eller logistikvirksomhed.  


Hverdagen som Application Consultant hos Bredana Axcite

Efter dit 1-årige graduate forløb, vil du få titlen Application Consultant, men... hvad er det nu lige, en Application Consultant er, og hvad er det egentlig sådan en laver?

En Application Consultant hos Bredana Axcite:

 • har forretningsforståelse og stor interesse indenfor økonomi og/eller forsyningskæder
 • er god til at analysere og overskue komplekse problemstillinger
 • er løsningsorienteret og kan lide at rådgive og undervise
 • har interesse og flair for IT

Som konsulent vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores in house-udviklere om at skabe værdi for vores kunder gennem ERP-implementering, projektledelse, analyse af forretningsprocesser, optimeringsrådgivning og programtilpasninger i ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Finance eller Supply Chain Management.

Størstedelen af vores konsulenter kommer fra ledende stillinger inden for økonomi, logistik eller produktion i virksomheder, som ligner vores kunder. Hos os er de blevet oplært og certificeret i Microsoft Dynamics 365.

Som graduate bliver du taget godt i hånden og får mulighed for hands-on erfaring i arbejdet som ERP konsulent. 

Lær os bedre at kende


Vi er opsat på at gøre Bredana Axcite til en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere har lyst til at blive i mange år...

keyboard_arrow_up