Microsoft Dynamics AX

Vi er certificeret Microsoft Dynamics-partner, og har de sidste 30 år leveret værdiskabende Dynamics AX-løsninger til virksomheder indenfor produktion-, handel- og distribution, der øger bundlinjen og strømliner forretningen.

Support til dit Dynamics AX-system?

Mange virksomheder kan sagtens fortsætte driften på et ældre Dynamics AX-system. Uanset om supporten på dit ældre Dynamics AX-system er udløbet eller om du oplever problemer, så går vi altid det ekstra skridt for at sikre, at dit AX-system er velkørende og effektivt understøtter din forretning.

Som Microsoft Dynamics Gold Partner, er vi er specialiseret i Dynamics AX og kan hjælpe dig med at optimere og forlænge levetiden af dit Dynamics AX-system.

Hør om dine muligheder

Dynamics AX bliver til flere apps i Dynamics 365

Dynamics AX har i årtier været blandt de foretrukne ERP-systemer herhjemme grundets dens alsidighed og stærke funktionalitet inden for logistik, produktion, projektstyring og finans. Særdeles velegnet til større virksomheder med mange brugere. 

Alle de stærke funktionaliteter i Dynamics AX er ført videre og beriget i efterfølgeren til Dynamics AX, nemlig det cloudbaserede Microsoft Dynamics 365. 

Dynamics 365 består af en række forretningsapplikationer, og indeholder både CRM- og ERP-applikationer. Ved at samle alle dets forretningsapplikationer i skyen som apps, har Microsoft gjort det nemmere at konfiguere, implementere og drifte dit forretningssystem. 

ERP-systemet, du kender som Dynamics AX, er i Dynamics 365 opdelt i flere apps. Herunder Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Microsoft Dynamics 365 Finance.

Opdelingen skyldes en ændring af Microsofts licensmodel, der i højere grad gør det muligt at købe adgang til de applikationer og funktioner, som virksomhedens brugere har adgang til.

Læs mere om Dynamics 365

Få mere ud af Dynamics AX med en gennemtestet brancheløsning

I vores brancheløsning, Axcite Supply Chain, har vi samlet syv standardmoduler med smarte funktioner og værktøjer, som forstærker dit Dynamics AX-system og optimerer driften i hele din virksomheds værdikæde.  Vi er stolte af samarbejdet med alle vores kunder

Vi skaber konkrete gevinster for vores kunder. Merværdi for forretningen og værdi på bundlinjen.


Frederiksen Scientific

Branchekendskab, konsulenters ”historik” og den rette kemi var blandt udvælgelseskriterierne, da Frederiksen Scientific valgte samarbejdspartner til implemetering af Dynamics AX 2012.

Se casen

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Bredana Axcite er Microsoft Gold Certified Partner, som er udtryk for, at vi besidder højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier. Det betyder med andre ord, at du kan føle dig tryg ved at arbejde sammen med os. Vi ved, hvad vi laver.

Læs mere om os som samarbejdspartner

Er du interesseret i en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vender hurtigst muligt retur til dig.

 

keyboard_arrow_up