Gør det selv-løsninger, der innoverer forretningen

Microsoft Power Platform

Microsofts Power Platform er en samling af teknologier, der gør det lettere for dig at analysere og transformere data, samt bygge applikationer og automatisere flows, der kan løse konkrete udfordringer og optimere daglige processer i din organisation. 

Skab dine egne løsninger

 Mulighederne er mange, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Med Power Platform ønsker Microsoft at gøre det lettere for virksomheder selv at innovere og udtænke smarte løsninger, der letter og optimere interne arbejdsgange, og sætter gang i forretningen. Analyse og visualisering af forretningsdata gøres nemt og overskueligt at udføre. Og du kan kan udvikle web- og mobilapplikationer og intelligente bots uden færdigheder i at skrive kode. 

Hør om dine muligheder

Power Platformen består af fire produkter

  1.  

Power BI

Power BI er en samling af analyseværktøjer, der gør det nemt at omdanne data til indsigter, og understøtte datadrevne beslutninger.  Du kan oprette og dele rapporter på tværs af forretningsenheder, samt integrere interaktive datavisualiseringer i din app, på dit website eller lignende, hvor dynamiske dashboards skaber værdi.


  1.  

Power Apps

PowerApps er den del af platformen, hvor man kan bygge og konfigurere applikationer, der er integreret med andre systemer, og designet til at løse forretningsspecifikke udfordringer. Du kan bygge og dele apps på en hvilken som helst enhed. Færdiglavede skabeloner gør det let at komme i gang for den, der ikke kan kode. 


  1.  

Power Automate

Med Power Automate har du mulighed for at automatisere manuelle, tidskrævende og rutinemæssige opgaver. Det kan eksempelvis være at automatisere notifikationer, håndtere godkendelsesflow, opdatere og samle data. Microsoft har udviklet en række Power Automate-skabeloner, så man kan komme hurtigt og nemt i gang.


  1.  

Power Virtual Agents

Power Virtual Agents gør det muligt at bygge og vedligeholde chatbots, der kan deltage i samtaler med dine kunder og medarbejdere. Uden at kode vel at mærke. Du kan bygge chatbots til at håndtere og besvare simple, prædefinerede spørgsmål samt integere chatbots i de services og produkter, du tilbyder.

Integration til alle dine Microsoft-applikationer

Microsoft Power Platform er en såkaldt software-as-a-service (SaaS), der ligger i cloudplatformen, Microsoft Azure. Det har den fordel, at Power Platform kan integreres tæt med øvrige applikationer i Microsoft Office eller Microsoft Dynamics 365-pakken. Det åbner op for et hav af mulige integrationer på tværs af Microsofts forretningsapplikationer. 

Microsoft Dataverse

Alle komponenter i Power Platform er baseret på Microsoft Dataverse (tidligere Common Data Service), som er en cloudbaseret datatjeneste og app-platform, der gør det let og sikkert at samle og gemme data.

Gennem Microsoft Dataverse gør applikationerne brug af et fælles datasprog og datamodel, der gør det muligt at kombinere datakilder på tværs af applikationer og processer.  

AI Builder

AI Builder i Power Platform er en forholdsvis ny funktion, der gør det nemt at tilføje intelligens til dine apps uden kendskab til eller færdigheder i kodning eller avanceret databehandling.

Funktionen er direkte integreret med Power Apps og Power Automate, og anvendes til at automatisere processer og forudsige resultater i de automatiseringer, du skaber.

Microsoft Power Platform kan integreres med alle Dynamics 365-applikationer

Microsoft Dynamics 365
  Supply Chain Managament

Forretningsløsningen, der giver digital styring, øger produktiviteten i forsyningskæden og øger transparens i hele din forretning. 

Se mulighederne

Microsoft Dynamics 365
  Finance

Stærke funktioner, der samler og automatiserer dine økonomiske processer og gør det let at træffe strategiske økonomiske beslutninger.

Se mulighederne

Microsoft Dynamics 365
  Human Resources

HR-værktøjet der giver komplet overblik over virksomhedens medarbejdere og understøtter alle vitale HR-processer.

Se mulighederne

Vil du høre mere om, hvordan Microsoft Power Platform kan hjælpe din virksomhed?

Vi vil meget gerne dele vores erfaringer med dig. Naturligvis uforpligtende og uden beregning.

keyboard_arrow_up