Axcite Business Intelligence

Hvorfor er datadrevne beslutninger bedre?

Datadrevne beslutninger flytter din virksomhed

Det at analysere på, hvordan salget fx gik sidste måned, er ikke proaktivt. Det er for sent nu. Fokuser i stedet på forudsætninger som leveringstidsoverholdelse, kvalitet mv.

Datadrevne KPI'er med Axcite Business Intelligence understøtter implementeringen af strategien, og flytter virksomheden fra A til B.

Axcite Business Intelligence samler alle datakilder i ét Data Warehouse

Microsoft Dynamics 365 er født med en lang række standardkuber, der er bygget direkte på Dynamics 365-databasen og udelukkende indeholder data herfra. 

Som alternativ til disse standardkuber, har vi hos Bredana udviklet Axcite Business Intelligence, der er ét samlet Data Warehouse til Dynamics 365 med tilhørende dataanalyser i Power BI. Det er en særskilt database, hvor data fra både Dynamics 365 og andre datakilder håndteres i datakuber. Kuberne er specielt designet til Dynamics 365 F&O og tilpasset de typiske behov, man møder i handels-, distributions- og produktionsvirksomheder. 

Hør mere om denne løsning

Dine muligheder med Axcite Business Intelligence

Modulet kombinerer datagrundlag og præsentation, og giver stærke fordele, når du skal omdanne data til indsigter.


Samler alle datakilder i ét Data Warehouse 

Med Axcite Busines Intelligence kan du samle data fra Dynamics 365, Dynamics AX eller andre datakilder i ét Data Warehouse, hvilket gør det nemmere at håndtere og sammenholde data. Sådanne øvrige kilder kan være historiske data fra tidligere ERP-systemer eller data, der ligger i andre databaser, systemer eller regneark. 

database-settings


Dashboard i Dynamics 365 

På forsiden af Dynamics 365 får brugeren præsenteret sit Dashboard, der er en samling af de Workspaces (arbejdsområder), som brugeren skal arbejde med. For hvert at disse Workspaces kan brugeren endvidere få vist antal åbne opgaver inden for det givne område.

pie-line-graph-desktop


Power BI integreret direkte i Dynamics 365 

Power BI visualiserer udviklinger og tendenser på eksempelvis smarte dashboards, hvor der er mulighed for at bore ned i tallene. De kan deles med kollegerne, og man kan tilgå Power BI på sin smartphone og tablet. Elementer fra Power BI er indbygget direkte i Dynamics 365, hvorfra man kan klikke direkte videre til Power BI for dybere dataanlyse.

multiple-actions-uploadMicrosoft Power BI 

Som præsentationsværktøj er Axcite Business Intelligence baseret på Power BI. Her får du dine udvalgte KPI'er præsenteret på en overskuelig og struktureret måde, og du har mulighed for at filtrere eller lave drill-down i dine data. Du kan som bruger selv designe videre på præsentationerne, og gemme disse til senere brug.

credit-card-check


Cloudbaseret

Vores løsning er integreret med Microsoft Azure Cloud, hvilket er din garanti for miminal vedligeholdelse, en løsning, der altid er opdateret og en høj performance trods store mængder data. 

 

cloud


Dine klare fordele

Axcite Business Intelligence gør det nemmere at skabe indsigt og transparens i din forretning.

Du får:

Større indsigt i egen virksomhed

Præcise analyser

Generelt forbedret beslutningsgrundlag

Nemmere opbygning af rapporter i velkendte formater

Nemmere deling af information

Fleksible og brugervenlige dashboards

Værd at vide om priser og licenser

Ligesom Microsofts licens- og prismodel er Axcite standardmodulerne prissat ud fra antallet af brugere i løsningen til en fast månedspris, der inkluderer både brugsretten samt adgang til de løbende opdateringer.

Læs mere her

monetization-user-monitor-1

Vi hjælper jer med at blive datadrevet i jeres beslutninger

Vores dygtige økonomikonsulenter har mange års erfaring med avanceret databrug og visualiseringer. Vi kender datastrukturen i Microsoft Dynamics 365/AX og teknikken bag rigtig godt, og har en holdning til, hvordan I bør trække data ud, hvordan de skal visualiseres, og hvad I skal være opmærksomme på. 

Ja tak, lad mig høre mere om, hvordan I kan hjælpe

Andre tillægsløsninger, der effektiviserer administrative processer og skaber værdi i forretningen

Axcite Vat Validation

Spar tid med denne specialløsning, der automatisk validerer dine samarbejdspartneres momsnummer ved EU-leverancer.

Læs mere

Axcite Invoice Workflow

Effektiviser din håndtering af kreditorfakturaer, der både sparer tid, giver bedre overblik og større fleksibilitet i hele fakturagodkendelsesprocessen.

Læs mere

Vil du høre mere om, hvordan Axcite Business Intelligence kan hjælpe dig?

Vi vil meget gerne dele vores erfaringer med dig. Naturligvis uforpligtende og uden beregning.

keyboard_arrow_up