Optimerer og strømliner din virksomheds lagerstyring

Warehouse Management i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management

 

Avanceret lagerstyringssystem, der vokser i takt med din virksomhed

Warehouse Management-modulet i Dynamics 365 Supply Chain giver en række muligheder for at optimere og strømline processer, der effektiviserer din lagerstyring markant. 

Med moderne og avanceret lagerstyring, der understøtter kerneprocesser inden for distribution og lagerstyring, er du sikret en fleksibel og skalerbar løsning, der vokser i takt med din virksomhed.

Hør mere om denne løsning

Anerkendt og konkurrencedygtig WMS-løsning 

Warehouse Management-løsningen (WMS) i Dynamics 365 Supply Chain Management er oprindeligt udviklet af Microsoft-partneren Blue Horseshoe, som er specialiseret i løsninger inden for ERP og Supply Chain. Sidenhen har Microsoft opkøbt løsningen, da de så styrker i det avancerede lagerstyringssystem sammenlignet med de andre WMS-løsninger på markedet. 

WMS-løsningen er specifikt udviklet til Microsofts Dynamics Supply Chain Management, hvilket garanterer gnidningsfri integration til dit ERP-system. Desuden kommer løsningen med en række moderne og avancerede funktioner, der understøtter og effektiviserer både simple og komplekse lager- og distributionsprocesser.

Altid opdateret med seneste teknologi

Som et produkt i Dynamics 365-familien, og som en del af Microsofts One Version-strategi, er du sikret en WMS-løsning, der løbende opdateres med nye funktioner og seneste teknologi.

Microsoft har investeret stort i at kunne tilbyde deres kunder én integreret WMS-løsning, der er på fuldt højde med andre konkurrerende WMS-løsninger på markedet. Derfor kan du forvente samme høje kvalitet og dybde i funktionaliteteten inden for avanceret lagerstyring, som du kan finde blandt de førende WMS-løsninger på markedet med samme mulighed for tilpasninger, der matcher din virksomheds unikke behov. 

Fem fordele ved Warehouse Management i Dynamics 365

  1.  

Problemfri integration

Du får en gennemprøvet, integreret løsning, der spiller gnidningsfrit sammen dit Dynamics ERP-system og resten af dine apps i Dynamics 365-porteføljen. Du slipper for de typiske integrationsudfordringer, der er mellem tredjeparts WMS- og ERP-systemer.


  1.  

Driftssikker og kosteffektiv løsning

Du behøver ikke investere i en dyr WMS-løsning fra en tredjepartsleverandør. Du er sikret en driftssikker og kosteffektiv løsning, som ikke får omkostningerne i etablering til at løbe løbsk i komplekse integrationer.


  1.  

Altid opdateret med seneste funktionalitet

Med Microsofts One Version-strategi i Dynamics 365, behøver du ikke bekymre dig om, at din funktionaliteten i WMS-løsning forældes. Med løbende opdateringer fordelt ud gennem året, sikrer Microsoft, at din WMS-løsning altid er opdateret med seneste funktionalitet, som er på samme høje niveau som andre førende WMS-løsninger


  1.  

Brugervenlig app

Du får en simpel og brugervenlig app til håndtering af dine lagerprocesser, som er nem at konfigure og tilpasse dine brugere.


  1.  

Konfigurerbar 

Systemet kommer med en stærk standardfunktionalitet, men der er rig mulighed for at konfigurere og tilpasse systemet, så det passer til netop dine behov.


5 vigtige kerneområder, som Warehouse Management hjælper dig med

  • Overblik over dit lager i realtid
  • Øger kvaliteten i håndtering af varer
  • Sporbarhed i batch- og serienumre
  • Lageroptimering (ABC-kategorierne)
  • Cross-docking

Hvorfor skal du vælge en WMS-løsning fra Microsoft?

Mange virksomheder med behov for avanceret lagerstyring skal tage stilling til, om de ønsker en WMS-løsning, der kan karakterieres som værende best-of-suite eller best of breed. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger. 

WMS-løsningen fra Microsoft er en best-of-suite-løsning, da den er indbygget i ERP-systemet. Med en indbygget WMS-løsning, får du større fleksibilitet i dine udgående/outbound-processer, muligheden for at strømline lagerbeholdningsprocesser samt øge kvaliteten af materialehåndtering. Selvom det helt sikkert er muligt at administrere dine lagerprocesser effektivt i en WMS-løsning uden for Dynamics 365, så skal én af forskellene findes i effektiviteten.

Med gnidningsfri integration til dit ERP-system, får du alle de fordele, der er forbundet med, at dine brugere arbejder i ét system på tværs af virksomheden, og at data altid er opdateret på tværs af funktioner. Det kan måles i større effektivitet i hele kæden fra salg, lager, forsendelse og kundeservice.

Med en såkaldt best-of-breed WMS-løsning fra en tredjepartsleverandør vil du ofte kunne få en stærk WMS-løsning med både dyb og bred funktionalitet - måske endda blandt de førende på markedet. Ulemperne kommer oftest til udtryk i manglende integration med virksomhedens ERP-løsning og i dyre tilpasninger, som ikke altid kan opveje formålet med WMS-løsningen og udnyttelsens af dens dybe funktionalitet.

Generelle overvejelser i dit valg af WMS

Du bør først og fremmest undersøge om den WMS-løsning, du overvejer, kan understøtte kerneprocesserne i din virksomhed inden for lagerstyring og distribution. Dernæst skal du vurdere om WMS'et kan understøtte eventuelle ambitioner om vækst og forandringer i din virksomhed. Når du investerer i et WMS, er det en forholdsvis stor udskrivning, og derfor bør du sikre dig, at dit kommende WMS er tilpas fleksibel og kan skaleres i takt med, at din virksomhed vokser. 

Dine omkostninger til en WMS-løsning skal derfor altid sættes i relief til, hvad du forventer din WMS-løsning skal løfte af opgaver på den lange bane. 

Vi hjælper dig gerne i dine overvejelser og giver dig indblik i fordele med en indbygget WMS-løsning i dit kommende Dynamics 365-projekt.

Hør mere

Sådan kan vi kan hjælpe dig

Vi er certifieret Microsoft Gold Partner, og har i 30 år specialiseret os i at hjælpe danske virksomheder indenfor handel og produktion med gennemtestede ERP-løsninger, der optimerer alle processer og arbejdsgange.

Vi har specialiseret os i løsninger, der optimerer selv de mest komplekse forsyningskæder. Med brancheløsningen Axcite Supply Chain tilbyder vi en række værktøjer, der automatiserer og effektiviserer forsyningskæden på tværs af din virksomhed. 

Vores prioritet er langvarige kundeforhold, og det kan du mærke i samarbejdet med os. Vores konsulenter har tidligere selv arbejdet i industrien, så vi ved, hvad du taler om og kender dine udfordringer. Dem hjælper vi dig gerne med at løse, så du kan få styrket hele din forretning. Vores fokus er nemlig på at skabe værdi i din forretning gennem de mest optimale ERP-løsninger. 

Lær os bedre at kende

Lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med...

Selvfølgelig ganske gratis og uforpligtende. 

keyboard_arrow_up