IMPLEMENTERING

Vi bringer dit ERP-projekt sikkert i mål 

Vores erfarne og Microsoft-certificererede konsulenter medbringer en tung industribaggrund, dyb forretningsforståelse og branchekendskab til dit ERP-projekt.

Vi forstår din forretning. Det giver tryghed.

Med 30 år med succesfulde ERP-implementeringer bag os, en agil projektmodel der virker, samt indgående branchekendskab, styrer vi dig sikkert og succesfuldt igennem implementeringen af dit Microsoft ERP-system. 

Vi er specialister i at analysere, forstå og optimere komplekse forretningsgange og effektivisere på tværs af kundens forretning. Størstedelen af vores konsulenter har mangeårig erfaring fra produktions- og handelsvirksomheder, og taler samme sprog som vores kunder. Vores konsulenter udfordrer og sparrer med vores kunder om de mest optimale løsninger. Det giver tryghed for vores kunder, når de kan mærke, at vi ved, hvad vi taler om.

Læs mere om os som din samarbejdspartner

Vores agile projektmodel til implementering

Alle vores implementeringer starter med en grundig analysefase af vores kunders forretning med henblik på at afdække vores kunders behov, identificere og minimere potentielle risici og maksimere vores kunders udbytte af deres investering i et nyt ERP-system.

Vi arbejder efter Axcite Steps - vores egenudviklede agile projektmodel, hvor brugere medvirker til at udvikle den helt rigtige løsning. På den måde sikrer vi, at forventningerne til det nye system er nøje afstemt samtidig med, at projektet gennemføres agilt. Vi starter med at udarbejde en behovsanalyse og en rammeaftale, så vi får aftalt opgavens art, omfang og succeskriterier samt tids- og uddannelsesplan. For at opnå en løbende brugerinvolvering under selve udviklingen af systemet gennemføres det agilt i iterative sprintfaser. Brugerne får dermed hurtigt fingrene i systemet og medvirker til, at vi får udviklet den helt rigtige løsning.

Vi gennemgår fem essentielle faser:

  • Behovsanalyse og rammeaftale
  • Agil forberedelse
  • Agile udviklingssprints
  • Implementering
  • Driftssupport og videreudvikling

Læs mere om vores agile projektmetode

"At en af konsulenterne var produktionsingeniør og havde arbejdet i plastindustrien var et vigtigt element, for det gjorde, at vores problemstillinger blev rigtigt forstået og løsningerne tilsvarende gode."

Anja Drewsen produktions- og logistikchef, Bogense Plast

 

Vi er stolte af samarbejdet med


Vi hjælper vores kunder med implementering af:


Microsoft Dynamics 365
 Supply Chain Management

Forretningsløsningen, der giver digital styring, øger produktiviteten i forsyningskæden og øger transparens i hele din forretning. 

Se mulighederne

Microsoft Dynamics 365
Finance

Stærke funktioner, der samler og automatiserer dine økonomiske processer og gør det let at træffe strategiske økonomiske beslutninger.

Se mulighederne

Microsoft
Power Platform

Applikationen, der analyserer data, bygger databaserede løsninger, automatiserer processer og skaber innovation overalt i din forretning.

Se mulighederne

Effektivisér hele værdikæden med Axcite Supply Chain

Vi har udviklet brancheløsningen Axcite Supply Chain til virksomheder med fokus på avanceret logistik og distribution. 


Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi vil meget gerne dele vores erfaringer med dig. Naturligvis uforpligtende og uden beregning.

keyboard_arrow_up