Forhandlerskifte

Leder du efter en ny ERP-partner?

Hos os får du strategisk sparring og professionel rådgivning til dit Microsoft Dynamics ERP-system - altid med udgangspunkt i din virksomheds behov.

Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal vælge ERP-partner

Skal man vælge et stort, internationalt ERP-hus eller et mindre, lokalt ERP-hus? Bør man vælge én ERP-partner med fokus på IT eller en ERP-partner med branchekendskab og forretningsforståelse?

Hos Bredana Axcite er vi ganske vist et mindre ERP-hus med 35 medarbejdere. Men vi er dedikeret og nærværende overfor vores kunder på en måde, som et stort ERP-hus aldrig kan blive. Og vores konsulenter er blandt de dygtigste og skarpeste ERP-konsulenter i landet, når det kommer til rådgivning og optimering af vores kunders virksomhedsprocesser med udgangspunkt i Microsofts Dynamics ERP-systemer.  

Det er i hvert fald dét, vores kunder fortæller os.

Vi er din daglige sparringspartner - også på den lange bane

Vi er meget stolte af vores langvarige kunderelationer og høje kundetilfredshed. 

Mange af vores kunder er kommet via et forhandlerskifte. Årsagen for dette skifte kan skyldes mange ting. Men grundene til, at de bliver, er:

Vi er proaktive

For os handler proaktivitet om at give vores kunder mere, end de forventer. Vi rådgiver vores kunder om de mest optimale løsninger og kommer med nye perspektiver og forslag til løsninger, som vi ved vil give mest værdi for kunden. 

Vores forretningsforståelse

Størstedelen af vores konsulenter kommer fra ledende stillinger inden for logistik, produktion og økonomi fra samme type virksomheder som vores kunder. Det giver os den nødvendige viden og faglige forståelse til at sparre med og rådgive vores kunder om de mest optimale løsninger.

De samme faste konsulenter

Vores konsulenter bliver hos os i mange år, og vi har generelt en høj medarbejderanciennitet. Det har den fordel, at du som kunde hos os får en god og tæt relation til de samme konsulenter- og at de selvsamme konsulenter altid er dine faste kontaktpersoner hos os. 

Vores engagement

Vi mener det, når vi siger, at alle vores kunder er vigtige for os. Og det afspejler sig i vores engagement og ambitioner om at lykkes med de bedst mulige løsninger for vores kunder. Alle vores opgaver slippes ikke, før de er kommet helt og tilfredsstillende i mål. 

Læs mere om, hvordan vi er som samarbejdspartner

Fakta om Bredana Axcite

Vi har i over 30 år specialiseret os i gennemtestede Microsoft ERP-løsninger, hvilket gør os til én af landets ældste ERP-huse. Med en årelang AAA-kreditrating er vi et sikkert valg som en langvarig ERP-partner.

30

år i branchen

35

medarbejdere

12

år med AAA-rating

Vi udfordrer dig - for at gøre dine processer bedre

-At gøre ting hurtigere, mere effektivt, producere mere til samme pris, hurtigere leveringstid, mindre lagerbinding og overblik over tilbud og kunder. Uanset dit behov og målsætning, lægger vi os i selen for at skabe de bedste løsninger for dig og din virksomhed.  

Det betyder også, at vi kommer til at udfordre dig. Måske er den løsning, som du havde forestillet dig, egentlig ikke den mest optimale set ud fra et bruger-, proces- eller systemmæssigt perspektiv eller rent økonomisk.

Vores løsninger tager altid udgangspunkt i Microsofts standardfunktionalitet. Herfra - vil vi afhængig af dit behov - vurdere om du har behov for tilpasninger eller i højere grad skal tilpasse egne processer for at få det maksimale ud af dit system. 

”Vi vil gerne minimere antallet af tilretninger, og vores målsætning er at udfordre os selv til at køre mest muligt standard. Konsulenterne har holdning til, hvordan vi mest optimalt kan styre vores processer. Det er en stor styrke.

Kristian schjøtz-Christensen Økonomidirektør, F&H

Vi er en partnerejet, økonomisk solid virksomhed

Det er ledende medarbejdere i virksomheden, der selv er partnere i virksomhed.

Hvad betyder det for vores kunder? 

Vores fokus er altid langsigtet. Modsat kapitalejede ERP-huse, kan vi tillade os at tænke langsigtet uden at gå på kompromis.

Selvfølgelig ønsker vi at vokse. Men i et fornuftigt og stabilt tempo, hvor vi ikke går på kompromis med vores kerneværdier og DNA. Det betyder, at vores kunder ikke behøver frygte for, hvordan interne vækststrategier kan påvirke samarbejdet. Med andre ord: Vi har selv hånden på kogepladen og holder dét, vi lover. Vores gode kunderelationer og høje kundetilfredshed er uden tvivl et afgørende succeskriterie i alt, hvad vi foretager os. 

Vi har mere end 10 år med en AAA-kreditrating. Det er udtryk for, at vi driver en økonomisk sund og stabil forretning, der også vil være her i morgen. Med mere end 30 års erfaring i branchen er vi én af landets ældste ERP-huse. Derfor kan du have vished om, at vi er den rette ERP-partner at indgå et langvarigt samarbejde med.

Vores konsulenter kommer selv fra industrien

Størstedelen af vores konsulenter kommer fra specialist- eller ledende stillinger inden for logistik, produktion og økonomi fra samme industrier som vores kunders.

De kommer med tung erfaring, viden og knowhow, som kombineret med deres stærke systemforståelse gør os til en oplagt sparringspartner til virksomheder med fokus på avanceret logistik. 

Vi synes, du skal prøve os af

Vi ved, det er et stort skridt for mange virksomheder at skifte ERP-partner - og derfor tilbyder vi, at man helt uforpligtende kan teste vores rådgivning af - enten i en aftalt periode eller på en aktuel problemstilling.

Uanset, om I sidder på en ældre Dynamics AX eller er opgraderet til Dynamics 365, har vi kompetencerne til at hjælpe. 

Det er en god måde for begge partner at vurdere, om der er grundlag for et langvarigt samarbejde. 

Hør mere

business-deal-handshake

”Vi har oplevet, at de forholdsvis få, gennemgående konsulenter, som vi arbejder sammen med i det daglige, er gode til at fange det, vi gerne vil. Vi oplever, at de forstår vores forretning, har et rigtigt godt overblik og kan vejlede os i, hvis der er noget standardfunktionalitet, vi kan bruge i stedet for at foretage en tilretning”

Lene Fibæk Hansen Afdelingsleder, økonomi, Ringkøbing-Skern Forsyning

Vi er specialister i Microsoft Dynamics - og har Microsofts ord for det

Vi er certificeret Microsoft Partner Gold i Enterprise Ressource Planning. Det er din sikkerhed for, at du med os som partner, får professionelle og gennemtestede ERP-løsninger af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores løsninger

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Kontakt os her, og vi vender hurtigst muligt retur.

keyboard_arrow_up