AXCITE SUPPLY CHAIN

Komplet løsning til din forsyningskæde

Vi har en af branchens stærkeste modulpakker til Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management. Skræddersyet til mellemstore og store virksomheder indenfor handel og produktion med fokus på avanceret logistik og distribution. Din forsyningskæde styrkes gennem digitalisering og effektivsering af komplekse arbejdsgange på tværs af forretningen.

Stærk løsning med mange muligheder

Vores brancheløsning hedder Axcite Supply Chain, og den er skræddersyet til virksomheder inden for produktion og handel med fokus på avanceret logistik og distribution.

Axcite Supply Chain er en forstærkning af Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management. Den består af syv standardmoduler med en række effektive værktøjer til bedre planlægning af og styring af din virksomheds logistiske processer, som ikke løses i standardversionen.

Sagt med andre ord: Med vores brancheløsning optimeres kerneprocesser i din forsyningskæde, og udbyttet kan måles på bundlinjen i form af effektiviseringer og besparelser, både økonomisk og ressourcemæssigt. 

Kom i gang med Axcite Supply Chain

Derfor skal du vælge Axcite Supply Chain

Vi har i 30 år specialiseret os i at hjælpe danske mellemstore og store virksomheder indenfor handel og produktion med fokus på avanceret logistik og distribution med gennemtestede ERP-løsninger, der optimerer processer og alle arbejdsgange.

Vi ved derfor, at en høj kundetilfredshed og -loyalitet i virksomhed bunder i at kunne indfri dine kundens ønsker. Det forudsætter, at din virksomhed har styr på hele forsyningskæden. Det er nemlig afgørende at have de rette varer på lager i de rette mængder på rette tid. Og netop dén udfordring er vi specialister i at hjælpe din virksomhed med at løse. Axcite Supply Chain effektiviserer komplekse og tidskrævende opgaver gennem digitaliserering og automatisering af processer, og gør hele din værdikæde mere smidig og fleksibel.

Standardmoduler frem for egne tilpasninger

Axcite Supply Chain består af en række stærke standardmoduler. For de fleste virksomheder giver det god mening at vælge et gennemtestet standardmodul til at løse specifikke problemstillinger, i stedet for at udvikle sine egne specialløsninger, da disse tilpasninger oftest er dyrere at udvikle og mere krævende at vedligeholde. 

Vi kommer gerne ud og viser jer den samlede løsning, så I kan se hvordan I kan få styrket jeres logistiske processer med Axcite Supply Chain. 


Ja tak, lad mig høre mere om jeres løsning

Vælg selv fra vores it-værktøjskasse

Axcite Supply Chain er en samlet modulpakke, men du kan også vælge tillægsløsninger, der løser din virksomheds specifikke udfordringer.

Vores tillægsløsninger indeholder værktøjer til effektivsering af: 

  • Product Management
  • Salgsordreprocesser
  • Indkøbsprocesser
  • Varemodtagelse
  • Forsendelse

Mere effektivitet med skræddersyede tillægsløsninger

I Axcite Supply Chain har vi samlet syv tillægsmoduler, som optimerer driften i hele din virksomheds værdikæde. Udforsk den løsning, du behøver.Værd at vide om priser og licenser

Ligesom Microsofts licens- og prismodel er Axcite standardmodulerne prissat ud fra antallet af brugere i løsningen til en fast månedspris, der inkluderer både brugsretten samt adgang til de løbende opdateringer.

Læs mere her

monetization-user-monitor-1

Her er nogle af vores tilfredse kunder, der har valgt Axcite Supply Chain

Vil du høre mere om, hvordan Axcite Supply Chain kan hjælpe din virksomhed?

Book et møde


F&H

Nordens førende isenkramsgrossit vælger Dynamics AX 2012 forstærket af Axcite Supply Chain til at underbygge deres fortsatte vækst.

Se casen

Scandinavian Avionics

"Microsoft Dynamics 365 vil give os et markant løft". Scandinavian Avionics vælger Dynamics 365 forstærket af Axcite Supply Chain. 

Se casen


Vil du høre mere om, hvordan Axcite Supply Chain kan hjælpe din virksomhed?

Vi vil meget gerne dele vores erfaringer med dig. Naturligvis uforpligtende og uden beregning.

keyboard_arrow_up