Hvem er Bredana Axcite?

Stærke værdier og rødder tilbage fra 1982. Branchefokus og stabil, kontrolleret vækst har gjort Bredana Axcite til anerkendt og væsentlig aktør inden for Microsoft's virksomhedssystemer.

Dyb ekspertise i Microsoft Dynamics ERP-systemer

Bredana Axcite er Microsoft Business Applications Solutions Partner, og specialiseret i Enterprise ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 FO, herunder med et særligt fokus på Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Microsoft Dynamics 365 Finance

Bredana Axcite har et dedikeret fokus på virksomheder inden for distribution og produktion, og de fleste konsulenter har en baggrund fra denne industri. De taler derfor "samme sprog" som kunderne, og kan tilbyde modspil, kvalificeret sparring og rådgivning.

Kunderne er typisk danskejede virksomheder med en kompleks koncernstruktur og har ofte datterselskaber rundt i hele verden indenfor produktion, distribution eller salg.

Mere end 40 års erfaring

Bredana Axcite har hovedsæde i Kolding og afdeling i Aarhus og beskæftiger knap 45 medarbejdere. Historien går tilbage til 1982, hvor foretagsomme og dygtige mennesker etablerede virksomheden i den lille sønderjyske by Bredebro.

Gennem årene har en stabil og kontrolleret vækst gjort Bredana Axcite til en væsentlig aktør inden for Microsoft Dynamics virksomhedssystemer. 

Siden 1986 har virksomhedsløsningerne, der i dag markedsføres af Microsoft, været grundstenen i virksomheden. Bredana har således været med fra starten, og er blandt de ældste ERP-huse i Danmark.

Bredana Axcite har altid været præget af en stærk virksomhedskultur, hvor menneskelige værdier og stor forretningsforståelse kombineret med optimal systemkompetence er fundamentet for virksomhedens vækst.

Bliv klogere på Bredana Axcite

keyboard_arrow_up