Events & seminarer

Få inspiration til dit arbejde 

Vi afholder løbende seminarer, webinarer og andre arrangementer, hvor vi demonstrerer løsninger, eller tager typiske kundeudfordringer op og kommer med vores bud på værdiskabende løsninger. 

Kommende webinarer og seminarer

Webinar: Styrk jeres vækst med datadrevne beslutninger

24. juni 2024

Axcite Business Intelligence er skræddersyet til jer med kompleks supply chain. Med over 100 KPI’er, er det nemt og hurtigt at komme i gang med en brugervenlig løsning. Udnyt data fuldt ud og få viden og indsigt til at styrke jeres forretning fra dag et! 

Webinar: Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

27. august 2024

Har I udfordringer med at håndtere varer i ERP-systemet, som leveres over kaj i en fjern havn? Så er dette webinar noget for dig. Her får du indblik i modulet Landed Cost i Dynamics 365 Supply Chain Management. Se med, og lær hvordan modulet kan hjælpe med at opnå en række fordele. 

Webinar: Automatiser rutineopgaver med Copilot

19. september 2024

Vi stiller skarpt på mulighederne med den AI-baserede Copilot i Dynamics 365 Supply Chain Management, og giver dig seneste nyt på området. Spar jeres medarbejdere for mange komplekse og rigide processer, og se værdien her og nu.

Afholdte webinarer

Webinar: Opnå central prisstyring og slip for uklarheder

22. januar 2024

På dette webinar ser vi dybere ned i funktionaliteten i det nye prisstyringsmodul til Dynamics 365 Supply Chain Management.

Se webinaret

 

Webinar: Nyt værktøj til optimering af dine forretningsdokumenter

20. september 2023

Thomas og Mads giver i dette webinar, introduktion samt praktiske eksempler på de nye muligheder med Configurable Business Documents: Et nyt værktøj til optimering af dine forretningsdokumenter i Dynamics 365.

Se webinaret

 

Webinar: Effektivisér vedligeholdelse af dine stamdata

7. juni 2023

Vi dykker på dette webinar dybere ned i værktøjskassen i Dynamics 365, der kan styrke validiteten af dine stamdata – og gøre administrationen af dem mere effektiv.

Se webinaret

Webinar: 5 grunde til, I skal overveje ERP-løsningen Axcite Standard Dynamics 365

23. februar 2023

På dette webinar går vi i dybden med de fem største fordele ved at køre Axcite Standard Dynamics 365.

Se webinaret

Webinar: Intro til Dynamics 365 FO

24. januar 2023

Få indblik i, hvad Microsoft Dynamics 365 kan, og hvornår ERP-systemet er et godt valg

Se webinaret

Webinar: Demand Driven MRP i teori og praksis

6. december 2022

På dette webinar giver vi dig en introduktion til den nye DDMRP-funktion til Planning Optimization.

Se webinaret

Webinar: Udnyt potentialet i produktkonfigurering

16. november 2022

Vi stiller skarpt på værktøjet i Dynamics 365 Supply Chain Management, som kan guide salgsprocessen for selv meget komplekse, tekniske produkter, uden at sælgeren eller kunden behøver teknisk indsigt.

Se webinaret

Webinar: Kan min forretning være i standard Dynamics 365?

27. oktober 2022

Er du interesseret i at vide, om din forretning kan være i en standard Dynamics 365 ERP-løsning? På dette webinar dykker vi ned i, hvad det vil indebære at implementere et standardprojekt.

Se webinaret

Webinar: Hemmeligheden bag et effektivt lager

20. september 2022

På dette webinar får du indblik i, hvordan du kan forbedre dit lager med Dynamics 365, når vi deler ud af gode råd til en strømlinet proces fra modtagelse over løbende optimering og afsendelse til endelig levering.

Se webinaret

Webinar: Det attraktive sortiment

17. august 2022

I dette webinar kigger vi blandt andet på, hvordan du kan opsamle og strukturere markedssignaler om behov for produktændringer og nye produkter vha. Dynamics 365 Supply Chain Management.

Se webinaret

Webinar: Skab overblik med produktionsplanlægning i Dynamics 365

8. juni 2022

På dette webinar fokuserer vi på selve produktionsplanlægningen i D365.

Se webinaret

Webinar: Effektiv produktionsstyring i Dynamics 365

17. maj 2022

På dette webinar giver vi en introduktion til standardfunktionerne i modulet Produktionsstyring. 

Se webinaret

Webinar: 8 nøglefunktioner i Dynamics 365

21. april 2022

Vi åbner op for værkstøjskassen og giver dig indblik i 8 centrale værktøjer, som Dynamics 365 har at byde på.

Se webinaret

Webinar: Brug Power BI til at sikre fremtidig vækst

23. februar 2022

På dette webinar kommer vi med vores anbefalinger til, hvordan du med Power BI i Dynamics 365 kan skabe overblik over dine data og sikre fremtidig vækst.

Se webinaret

Webinar: Tips til brugerfladen i D365 SCM

19. januar 2022

Som daglig bruger af et ERP-system kender du sikkert til behovet for at skabe hurtige overblik, gøre dine arbejdsopgaver så lettilgængelige som muligt og udføre dem på nemmeste vis. Det får du hjælp til her. 

Se webinaret

Webinar: 12 gode råd til ERP-implementering

10. november 2021

Her får du en række gode og brugbare råd til, hvordan I styrer sikkert udenom de største faldgruber, kommer godt fra start og sikkert i mål med ERP-implementeringen. 

Se webinaret

Webinar: Hvilket dyr er din vare? Optimér din lageradministration med D365 SCM

22. september 2022

Hvilket dyr er din vare? Bevæger den sig langsomt som en elefant eller hurtigt som en gazelle? Hvilken betydning har det for din håndtering af varen, og hvad skal der ske, når gazellen udvikler sig til en elefant?

Se webinaret

Webinar: Få styr på varer i transit med D365 SCM - del 2

25. oktober 2021

På dette webinar dykker vi ned i cost-delen af Landed Cost-modulet. Vi viser, hvordan modulet hjælper dig med at styre omkostningerne ved at tage en vare hjem. 

Se webinaret

Webinar: Introduktion til D365 SCM

8. september 2021

På dette webinar giver vi dig en introduktion til Dynamics 365 Supply Chain Management og gennemgår de største fordele og de væsentligste forskelle, som systemet tilbyder sammenlignet med sin forgænger Dynamics AX.

Se webinaret

Webinar: Introduktion til Engineering Change Management

25. august 2021

På dette webinar giver vi dig en introduktion til, hvad Engineering Change Management-modulet består af, og hvad du kan bruge det til.

Se webinaret

Webinar: Få styr på varer i transit med Dynamics 365 Supply Chain Management - del 1

28. april 2021

På dette webinar vil vi demonstrere de forskellige muligheder i Landed Cost-modulet og vise dig, hvordan du bl.a. kan styre faktureringen af dine indkøb, opnå fuld rutestyring af dine indgående varer og bedre beregne dine varers hjemtagelsesomkostninger. 

Se webinaret

Webinar: Produktkonfiguration i D365 SCM

15. april 2021

På dette webinar gennemgår vi produktkonfiguration i Dynamics 365 Supply Chain Management. Produktkonfiguration er betegnelsen for den proces, hvor man som virksomhed tilbyder sine kunder muligheden for at skræddersy et produkt til kundens specifikke behov.

Se webinaret

Webinar: Demand Forecasting i D365 SCM

25. marts 2021

På dette webinar gennemgår vi Demand Forecasting i Dynamics 365 Supply Chain Management. Ofte skal man købe varer i god tid, før det reelle kundebehov i form af salgsordrer er kendt. Vi demonstrerer funktionaliteten og gennemgår, hvordan du kan bruge værktøjet i praksis. 

Se webinaret

Webinar: Produktionsgennemførelse i D365 SCM

25. februar 2021

På dette webinar demonstrer vi, hvordan du i Dynamics 365 registrerer og opgør dine produktionsomkostninger, så spændet mellem salgs- og produktionspris synliggøres. Vi kigger også på dine muligheder for at minimere produktionsomkostninger, så du sikrer en kosteffektiv produktionsgennemførelse. 

Se webinaret

Webinar: Kvalitet i produktionen

11. februar 2021

På dette webinar dykker vi ned i de forskellige kvalitetsbegreber og gennemgår mulighederne for opsætning og optimering af kvalitetskontrol i Dynamics 365 Supply Chain Management. 

Se webinaret

Webinar: Optimér overblikket over dit lager med D365 SCM

21. februar 2021

På dette webinar dykker vi ned i de forskellige kvalitetsbegreber og gennemgår mulighederne for opsætning og optimering af kvalitetskontrol i Dynamics 365 Supply Chain Management. 

Se webinaret

Webinar: Optimering af indretningen og udnyttelsen af din lagerplads

22. oktober 2020

På dette webinar går vi i dybden med, hvordan du kan udnytte standardfunktionaliteten i WMS-modulet i Dynamics 365 Supply Chain Management til at understøtte løbende optimering af lagerpladsen, hvilket er en central opgave for enhver lagerchef. 

Se webinaret

Webinar: Effektivisering af klassisk lagerstyring i D365 SCM

8. oktober 2020

På dette webinar går vi i dybden med, hvordan du kan udnytte standardfunktionaliteten i WMS-modulet i Dynamics 365 Supply Chain Management til at effektivisere klassisk lagerstyring.

Se webinaret

Webinar: Gør vedligeholdelse af forretningsdokumenter mere effektiv

16. september 2020

På dette webinar går vi i dybden med, hvordan du kan udnytte standardfunktionaliteten i WMS-modulet i Dynamics 365 Supply Chain Management til at effektivisere klassisk lagerstyring.

Se webinaret

Webinar: Bliv datadrevet i dit beslutningsgrundlag

9. september 2020

På dette webinar giver vi dig vores anbefalinger til, hvordan du effektivt nedbryder datasiloer i dine virksomhed, samler alle datakilder i ét data warehouse og omsætter data til indsigter via visualiseringer. Alt sammen med udgangspunkt i vores tillægsmodul til Dynamics 365 Supply Chain Management: Axcite Business Intelligence.

Se webinaret

Webinar: Sådan får du succes med EDI i D365 SCM

4. juni 2020

På dette webinar gennemgår vi de fordele og muligheder, der er med en EDI-integration til Dynamics 365 Supply Chain Management - og ikke mindst, hvordan du kommer godt i gang.

Se webinaret

Webinar: Håndtér oversøiske indkøb i D365 SCM

13. maj 2020

På dette webinar gennemgår vi, hvordan standardfunktionaliteterne i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management (tidligere Dynamics AX) giver dig flere muligheder for at styre oversøiske indkøb. 

Se webinaret

Webinar: Få styr på dit produkts livscyklus

5. maj 2020

På dette webinar gennemgår vi, hvordan du effektivt styrer dit produkt igennem alle dets livsfaser med Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management.

Se webinaret

Bestil vores bog om Dynamics 365 Supply Chain Management

I vores seneste bog om Dynamics 365 Supply Chain Management giver vi dig indgående indblik i de primære processer, som løsningen understøtter og effektiviserer - og meget mere. 

Bestil bogen her

Bestil vores bog om Dynamics 365 Supply Chain Management

I vores seneste bog om Dynamics 365 Supply Chain Management giver vi dig indgående indblik i de primære processer, som løsningen understøtter og effektiviserer - og meget mere. 

Bestil bogen her

keyboard_arrow_up