Til den projektorienterede virksomhed

Microsoft Dynamics 365 Project Operations

Stærk løsning, der samler og optimerer alle kerneprocesser i projektbaserede aftaler i én applikation.

De bedste projektstyringsværktøjer samlet i én løsning

Microsofts nye applikation, Dynamics 365 Project Operations, er en fusion mellem tre eksisterende Microsoft projektstyringsværktøjer, hvor det bedste fra hver genbruges og forstærkes i denne nye applikation.

Dynamics 365 Project Operations samler og optimerer alle kerneprocesser i projektbaserede aftaler i én applikation, og dermed øges både overblik og styring af samtlige dele i projektet, herunder salgstilbud, projektplanlægning, tilknyttede ressourcer, tidsplaner mv., og giver projektbaserede virksomheder de bedste forudsætninger for at styre sit projekt sikkert og succesfuldt i mål, fra indledende salg til endelig projektopfølgning.

Hør mere om løsningen

Fire fordele ved Microsoft Dynamics 365 Project Operations

 1.  

Styring af projekter fra start til slut

Uanset om der er tale om interne eller eksterne projekter, tilbyder Dynamics 365 Project Operations stærke redskaber til at sikre bedre overblik og styring af dine projekter fra start til slut. 


 1.  

Øget overblik og transparens

Ved at samle data fra alle kerneprocesser i én applikation, som kan tilgås af alle projektmedlemmer på tværs af din organisation, øges overblik og gennemsigtighed i projektprocessen fra start til slut. Data kan registeres og opdateres i realtid, og dermed har du altid et opdateret overblik.

 

 

 


 1.  

Alt-i-en-løsning

Dynamics 365 Project Operations løser effektivt alle de opgaver og stadier, der relaterer til projekter livscyklus - lige fra udarbejdelse og styring af indledende salgsmateriale, opgaveplanlægning og -styring, forcast- og analyser, tids- og ressoucestyring til afsluttende levering og opfølgning. Dermed behøver du kun én applikation til styring af dine projekter. 


 1.  

Fleksibel og skalérbar 

Dynamics 365 Project Operations er en del af Dynamics 365-familien, og derfor kan du drage fordel af gnidningsfri Dual-write integration med eksempelvis Microsoft Power Platform og de med øvrige Dynamics 365-applikationer, hvis du har behov for yderligere funktionalitet eller styrke dele af din projektstyring. 

Microsoft Dynamics 365 Project Operations understøtter og optimerer alle kerneprocesser i dit projekt

Uanset om der er tale om interne eller eksterne projekter, understøttes alle stadier i projektets livscyklus med effektive værktøjer til: 

 • Udarbejdelse af salgsmateriale med tilpassede lokale forhold
 • Projektplanlægning
 • Tids- og ressourcestyring
 • Forecast- og analyser
 • Registering af materialeforbrug, tid mv. 
 • Økonomistyring
 • Visualiseringsværktøjer
 • Projektopfølgning

Værd at vide om Microsofts licens- og prismodel

Med Microsofts nye licensmodel betaler du en fast månedspris per bruger. Og du betaler kun for de applikationer, som brugerne skal have adgang til. 

Læs mere her

monetization-user-monitor-1

Dynamics 365 Project Operations kan kombineres med andre applikationer for udvidet funktionalitet og synergier


Microsoft Dynamics 365
 Supply Chain Management

Forretningsløsningen, der giver digital styring, øger produktiviteten i forsyningskæden og øger transparens i hele din forretning. 

Se mulighederne

Microsoft Dynamics 365
Finance

Stærke funktioner, der samler og automatiserer dine økonomiske processer og gør det let at træffe strategiske økonomiske beslutninger.

Se mulighederne

Microsoft
Power Platform

Applikationen, der analyserer data, bygger databaserede løsninger, automatiserer processer og skaber innovation overalt i din forretning.

Se mulighederne

Vil du høre mere om, hvordan Dynamics 365 Project Operations kan hjælpe din virksomhed?

Vi tilbyder en demostration af applikationen, og vil gerne tage en gratis og uforpligtende snak med dig.

 

keyboard_arrow_up