Artikler og indsigter

Vi er passionerede omkring Microsoft Dynamics 365 og kan godt lide at dele ud af vores viden. Både om de store emner og de små ting, vi mener, du vil have glæde af. Her kan du blive opdateret med seneste nyt om vores produkter, tips & tricks samt meget mere. Få viden og faglig inspiration on demand

Vi afholder løbende webinarer, og udvalgte webinarer optages, så du har mulighed for at se eller gense det, når det passer dig bedst.

Se vores afholdte webinarer

Gå ikke glip af vores tidligere webinarer

Udvalgte webinarer optages, så du har mulighed for at se eller gense det, når det passer dig bedst.

Se vores afholdte webinarer

Bestil vores bog om Dynamics 365 Supply Chain Management

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management er markedets stærkeste ERP-løsning til optimering og styring af forsyningskæden. Og så er den specielt velegnet til større virksomheder inden for avanceret logistik og produktion.

I denne bog giver vi et udførligt indblik i de primære processer, som Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management understøtter og effektiviserer.

Bestil bogen herAlle blogartikler

Bliv opdateret med store og små produktnyheder, tips og tricks samt seneste nyt fra Bredana Axcite.

Microsoft bygger bæredygtige datacentre i Danmark

14.12.2020
Snart vil din virksomheds data blive hostet i et datacenter i Danmark, når du opgraderer til en Microsoft cloudløsning. Microsoft har investeret i tre store datacentre i Danmark.    

Best-of-Breed vs. Best-of-Suite?

03.12.2020
Inden du begynder dit ERP-projekt, bør du overveje, hvilken type ERP-projekt, du skal implementere. Det kan være nyttigt at vurdere de to yderpoler: Best-of-Suite og Best-of-Breed   

Kom dine datasiloer til livs med Axcite Business Intelligence

10.11.2020
Nedbrydning af datasiloer, ensretning og validering af data samt udtømmende indblik i de faktorer, der driver din forretning, er forudsætningerne for at kunne træffe datadrevne beslutninger på det rigtige grundlag. Axcite Business Intelligence hjælper dig godt på vej.    

5 grunde til at dit næste ERP-system skal være en cloudløsning

22.10.2020
Hvis din virksomhed har installeret en ældre Dynamics ERP-løsning, og du gør dig overvejelser om din næste ERP-løsning skal være cloudbaseret, så læs med her. I dette indlæg giver vi dig fem grunde til at vælge en cloudbaseret ERP-løsning fra Microsoft.    

Microsoft lancerer ny applikation til projektstyring

21.10.2020
Microsoft har lanceret Dynamics 365 Project Operations, som er en ny applikation til den projektorienterede virksomhed med behov for stærke projektstyringsværktøjer.   

Få bedre leveringsevne på dine rammeaftaler med denne nye forecast-funktion

05.10.2020
Tillægsmodulet Axcite Sales – udviklet til Dynamics 365 Supply Chain Management - kan tilføje endnu et værktøj til listen over værdiskabende funktioner til effektivisering af salgsprocessen hos mellemstore og store virksomheder.    

Axcite Procurement udvides med smart kanban-funktion

18.09.2020
Kanban-funktionen gør det nemmere at bestille forbrugsvarer for de medarbejdere, der løbende forbruger dem – helt uden at skulle involvere indkøbsafdelingen. Det sparer både tid og ressourcer.   

Få bedre overblik og styring af leveringsterminer på indkøb med Axcite Procurement

09.09.2020
Hvis I håndterer mange indkøbsordrer med lange transporttider i jeres indkøbsafdeling, kan I styrke både overblik og styring af bekræftede leveringsterminer   

1 2 3 4 5 6 
keyboard_arrow_up