Produktnyhed

Microsoft lancerer ny applikation til projektstyring

Oktober 2020 // 5 MIN

Microsoft har lanceret en ny applikation til den projektorienterede virksomhed med behov for stærke projektstyringsværktøjer.

Den nye applikation Dynamics 365 Project Operations er i virkeligheden en fusion af funktionalitet fra tre af Microsofts øvrige applikationer, hvor de bedste funktioner genbruges og forstærkes i denne nye applikation.

De erfarne brugere vil måske kunne genkende funktionalitet fra Dynamics 365 Finance, Microsoft Project og det tidligere modul Project Service Automation, som den nye applikation erstatter. 

Ved at samle stærk funktionalitet til håndtering af alle kerneprocesser i et projekt i én applikation, imødekommer Microsoft et behov hos særligt de projektorienterede virksomheder, som i stigende grad efterspørger stærk og avanceret funktionalitet, der kan håndtere alle stadier i et projekts livscyklus fra indledende salg til opfølgning på projektet. 

Dynamics 365 Project Operations håndterer effektivt alt fra projektplanlægning, aktivitetsplaner, tids- og ressourceregistrering, analyser, visualisering af milepæle samt økonomiopfølgning m.m. 

Alle projektets deltagere samt stakeholders kan nemt tilgå og opdatere projektet med relevant data. For eksempel kan økonomiafdelingen nemt og hurtigt få overblik over økonomien i virksomhedens forskellige projekter. 

Èn af fordele ved Dynamics 365 Project Operations er, at det kan stå alene som applikation. Som projektorienteret virksomhed kan du derfor i nøjes med denne løsning til styring af dine projekter. Men eftersom at applikationen er en del af Dynamics 365-familien, kan man styrke funktionalitet og egenskaber yderligere ved at integrere med Microsoft Power Platform eller andre applikationer i Dynamics 365-porteføljen - alt afhængig af din virksomheds behov. 

Læs mere om Dynamics 365 Project Operations 

Book en demo

Brugergrænsefladen og funktionaliteten i Dynamics 365 Project Operations bør opleves. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i en demo.

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Vi er særligt stolte af vores certificering som Microsoft-partner med speciale i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Finance. Det betyder nemlig, at du er garanteret markedsledende ERP-produkter af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores løsninger

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere eller se en demo af Dynamics 365 Project Operations, er du velkommen til at kontakte os her.

keyboard_arrow_up