Gratis guide

5 genveje til nemmere onboarding med appen Warehouse Management

I denne miniguide får du fem anbefalinger til, hvordan du ved hjælp af appen Warehouse Management til Dynamics 365 Supply Chain Management kan understøtte nyansatte lagerarbejdere.

Bestil guiden her

Introduktion af nye medarbejdere er en tilbagevendende og essentiel opgave i langt de fleste virksomheder med en vis størrelse lager.

Med Warehouse Management kan I systemmæssigt understøtte arbejdet og være med til at give nyansatte lagerarbejdere en hurtig, effektiv og tryg opstart, som ikke kræver konstant mentoring.

En opsætning, der tager udgangspunkt i den nyopstartede medarbejders kompetence- og erfaringsniveau, kan føre til:

  • Mindre eller ingen brug for mentoring
  • Succesoplevelser fra starten
  • Mindre time-to-productivity
  • Øget fastholdelse i stillingen
  • Medarbejderen føler sig mindre ”i vejen”
  • Større tryghed i arbejdet

Download vores miniguide gratis via formularen herunder.

Hvem henvender denne e-bog sig til?

Denne miniguide er særligt interessant for dig, der er lager- eller logistikchef i en mellemstor- eller stor grossistvirksomhed. Den er også relevant for dig, der har med onboarding af nye lagermedarbejdere at gøre, og som er interesseret i at effektivisere processen.

Udfyld formularen for at downloade guiden

Vi sender dig en mail med link til download af guiden. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager en mail fra os i din indbakke. 

Du tilmelder dig samtidig Bredana Axcites nyhedsbrev, som udsendes 10-12 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

keyboard_arrow_up