Bestil vores bog om Dynamics 365 Supply Chain Management

Overvejer I at opgradere til Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management?

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management er markedets stærkeste ERP-løsning til optimering og styring af forsyningskæden. Og så er den specielt velegnet til større virksomheder inden for avanceret logistik og produktion.

For mange virksomheder betyder en opgradering til Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management en digital styrkelse, som er med til at optimere hele forsyningskæden i forretningen, øge bundlinjen og fremtidssikre på en række områder. 

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management giver de bedste systemmæssige forudsætninger for at automatisere og strømline processer i forsyningskæden. Bedre planlægning af logistiskprocesser samt bedre overblik fra ordreafgivelse til lagring, transport og endelig levering er nogle af de klare fordele, som vil kunne måles på virksomhedernes bundlinje.

Samtidig giver systemet et bedre indblik i og overblik over forretningens mest kritiske processer i forsyningskæden for at understøtte en mere proaktiv drift. 

I denne bog giver vi et udførligt indblik i de primære processer, som Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management understøtter og effektiviserer.

Bestil bogen gratis nederst på siden

Læs vores bog, hvis I overvejer at opgradere

Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal udskifte sit eksisterende ERP-system, og umiddelbart kan det være svært at overskue, hvilke muligheder og fordele en opgradering reelt kan tilbyde, og hvad det betyder for ens egen virksomhed.

Denne bog er den fjerde i en serie om Microsoft Dynamics AX/Dynamics 365 og vores Axcite Supply Chain-moduler. Med tiden har løsningen ændret sig. Den er kommet i Cloud, har skiftet navn (mange gange), er blevet større, stærkere, bredere og dybere i sin funktionalitet. I seneste udgave zoomer vi ind på både nye og gamle funktionaliteter, der gør en reel forskel for sådan én som dig, der har med Supply Chain at gøre.

Helt konkret giver bogen et indblik i, hvordan Dynamics 365 Supply Chain Management og Dynamics 365 Finance kan optimere bl.a. følgende processer:

  • Salgsordre 
  • Indkøb
  • Lagerstyring 
  • Stamdata og produktion
  • Forsendelse
  • Projektstyring
  • Økonomi
  • Business Intelligence

Derudover får du en introduktion til Axcite Supply Chain, som er Bredana Axcites egenudviklede, og branchens stærkeste, modulløsning til virksomheder indenfor fremstilling, handel og distribution.

Vi giver også gode råd om opgradering til det nye system, som forhåbentlig kan hjælpe jer i beslutningsprocessen. Endeligt kan du læse om Bredana Axcite, og nogle af de kunder, som vi samarbejder med.

Du kan bestille dit eget eksemplar af bogen, som vi sender til dig uden beregning, såfremt du er ansat i en virksomhed, som systemet er relevant for.

Bestilling af bogen Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Bogen sendes uden beregning, hvis du er ansat i en virksomhed, som bogen er relevant for.

Ved tilmelding til webinaret, tilmeldes du samtidig Bredana Axcites nyhedsbrev, som udsendes 10-12 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

keyboard_arrow_up