Gratis e-bog

3 gode grunde til at overveje Demand Driven MRP

I denne e-bog sætter vi fokus på de største fordele ved Demand Driven MRP samt indblik, hvordan du kan bruge værktøjet i praksis, og hvordan du sætter det op i Dynamics 365.

Bestil e-bogen her

Er din virksomhed klar til agil planlægning og varedisponering?

Forecasting er en svær diciplin i selv de mest stabile perioder. Sales & Operations reducerer kun sværhedsgraden delvist, og det er derfor oplagt at have øjnene åbne for andre mulige værktøjer. Et bud er at bruge Demand Driven MRP, der er et nyt værktøj i Dynamics 365 Supply Chain Management, som er udviklet for at imødekomme høj variation i efterspørgslen.

I denne e-bog sætter vi fokus på tre væsentlige fordele ved Demand Driven MRP. Vi giver dig også indblik, hvordan du kan bruge værktøjet i praksis, og hvordan du sætter det op i Dynamics 365.

Download vores e-bog gratis via formularen herunder.

Hvem henvender denne e-bog sig til?

Denne e-bog er interessant for dig, der arbejder i en virksomhed ramt af de historiske udfordringer i forsyningskæden. Den er naturligvis også interessant for dig, der blot ønsker mere viden om Demand Driven MRP, og hvordan det fungerer.

Udfyld formularen for at downloade e-bogen

Vi sender dig en mail med link til download af e-bogen. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager en mail fra os i din indbakke. 

Du tilmelder dig samtidig Bredana Axcites nyhedsbrev, som udsendes 10-12 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

keyboard_arrow_up