Spændende at omsætte abstrakt tænkning til koder og procesoptimering

Marts 2024

Rasmus Baunvig Aagaard, 29 år, ny Application Developer hos Bredana Axcite, Aarhus.

Det var ellers lagt op til en karriere inden for digital marketing med søgemaskineoptimering og kampagner på SoMe som daglige opgaver. 

Men under et praktikophold i virksomheden Kamstrup kom Rasmus Baunvig Aagaard frem til, at digital marketing ikke var helt teknisk nok til at kunne udfordre ham. 

Praktikken var led i uddannelsen til markedsføringsøkonom og førte til, at han søgte ind på  diplomingeniørstudiet i softwareteknologi på Aarhus Universitet. 

”Under praktikken fik jeg kendskab til ERP og tænkte, at udviklingsarbejde passer godt til mig,” siger Rasmus. 

”Jeg synes, det blive spændende at starte med abstrakt problemløsning, realisere det i koderne og dermed optimere nogle processer hos kunderne.” 

Kodesproget på universitet og i ERP-verdenen er ikke det samme. Men det opfatter Rasmus som en mindre udfordring. Han sætter sin lid til, at det grundige onboarding program og Code Review blandt kollegerne vil medvirke til at få ham hurtigt i gang med kundeopgaverne. 

Rasmus er fuldblods aarhusianer. Han blev født lidt udenfor og den østjyske hovedstad har været det geografiske omdrejningspunkt i hans liv. Nu bor han i en lejlighed i Aarhus C sammen med sin kæreste. 

I fritiden går han til styrketræning.  

”Det startede som supplement til at spille fodbold. Nu har jeg trænet i 10 år. Når man arbejder meget med hovedet, er det rart også at fokusere på noget helt andet,” siger Rasmus. 

Læs også

Her er nogle af de medarbejdere, som senest er kommet til Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up