Application Consultant med speciale i logistik og produktion

Maj 2021

Thomas Kragh, 41 år, er ny Application Consultant. Han er uddannet civilingeniør og har bred erfaring inden for maskinteknik, produktion og procesoptimering. 

Thomas Kragh, 41 år, kommer til Bredana Axcite med bred erfaring inden for produktion, og han har blandt andet arbejdet som teknisk manager, projektmanager, PRP-ingeniør og konsulent. Hos os fortsætter han i konsulentrollen, når han tager hul på arbejdet som Application Consultant. 

Thomas er uddannet civilingeniør og kickstartede sin karriere i Danfoss Postgraduate Program. Sidenhen har han blandt andet arbejdet som Navision-konsulent og hos HTH/Implast ad flere omgange og i forskellige funktioner. 

“I Bredana Axcite bidrager jeg med solid erfaring fra forskelligartede virksomheder, hvor jeg har fået indgående indsigt i produktionsverdenen og processerne i den. Udover det systemtekniske er jeg også en god sparringspartner,” siger Thomas. 

I løbet af sine år i produktionsbranchen har Thomas løst mange interessante opgaver.

“Jeg har haft fingrene i mange spændende opgaver gennem årene. Jeg har for eksempel etableret lagerstyring og sporbarhed af laboratorierotter,” fortæller Thomas.

“Jeg synes generelt, det er utrolig skægt at få fingrene i noget nyt og få nye erfaringer. Det er også derfor, jeg helst vil arbejde med at binde systemer, processer og folk sammen. Det synes jeg er super sjovt,” fortsætter han. 

Udenfor arbejdet er Thomas en sand Georg Gearløs, hvilket kommer hans kone, hund og to drenge på hhv. 11 og 16 år til gode. Det er nemlig primært familiens hus i Randers, der står får skud, når Thomas går i gang med sine Maker-projekter - eller hjemmeautomatiseringsprojekter, som han selv kalder dem. 

“Det mest brugbare, jeg har lavet, er nok en ultralydssensor, der siger til, hvis vi har glemt mælken i kaffemaskinen, så den ikke står og bliver sur,” afslutter Thomas. 

Læs også

Her er nogle af de medarbejdere, som senest er kommet til Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up