Ny konsulent brænder for at skabe målbar værdi og fremdrift

December 2022

Michelle Fontana, 28 år, er vores nye Application Consultant. Hun har tidligere arbejdet med med first level support og facilitering af udviklingsopgaver. Nu har hun fået plads på Bredana-holdet. 

Michelle kommer til Bredana fra en stilling som Business Application Specialist hos F&H Group, hvor hun bl.a. arbejdede med first level support og facilitering af udviklingsopgaver. Nu er hun at finde på den anden side af skrivebordet som Application Consultant i Bredana. 

”Det er et stærkt og kompetent team, jeg er blevet en del af,” siger Michelle.

”Jeg brænder for at skabe målbar værdi og fremdrift i projekter, og jeg glæder mig til at tilbyde vores kunder effektive løsninger på konkrete behov,” uddyber hun. 

Michelle har en bachelor i Value Chain Management fra VIA University i Aarhus. I sin studiepraktik kom hun til at arbejde med implementering og konfigurering af systemer, og det var her, at hun blev opmærksom på sin passion for at arbejde med systemer. 

”For mig er det næsten terapeutisk at arbejde i systemer. Jeg har meget erfaring med salgsordreprocessen, men jeg ser også frem til at dykke ned i andre optimeringsprocesser,” forklarer hun. 

I sin fritid er Michelle meget social og meget aktiv, og hun har en hel del fritidsinteresser såsom tennis, crossfit og fitness. Hun holder også af at bage og lære nye skills. I øjeblikket er hun f.eks. i gang med at lære at kode.

Læs også

Her er nogle af de medarbejdere, som senest er kommet til Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up