Rutineret Key Account Manager er tilbage på hjemmebane

September 2021

Mona Trapp, 44 år, er vores nye Key Account Manager.  

I forrige uge havde vi fornøjelsen af at byde Mona Trapp velkommen tilbage i Bredana. Per 1. september havde hun første arbejdsdag som Key Account Manager med base i Kolding-afdelingen.   

”Jeg har glædet mig til at vende tilbage til det, jeg er uddannet til og har arbejdet med i længst tid. Jeg kommer især til at bruge min dybe forretningsforståelse, når jeg skal hjælpe, rådgive og sparre med vores kunder,” fortæller Mona. 

Mona er uddannet akademiøkonom med speciale i salg. Selvom jobbet er nyt, er arbejdspladsen ikke ukendt. Mona blev nemlig ansat som salgskonsulent i Bredana tilbage i 1999. I mellemtiden har hun været ude i markedet, hvor hun har varetaget koordinerings- og managerstillinger. 

Nu er hun vendt tilbage til Bredana Axcite, og det er vi rigtig glade for. 

”Jeg er vendt tilbage til Bredana, fordi det er en virksomhed med høj faglig viden og en høj grad af troværdighed både internt og eksternt,” siger Mona og fortsætter. 

“Jeg er glad for at være en del af et stærkt team af kollegaer, der arbejder sammen om kunderne,” siger Mona.  

Mona er et udpræget familiemenneske, og derfor prioriterer hun uden for arbejdet tid sammen med sin mand, datter på 13 år, søn på 17 år og deres hund. Hun holder også af at bevæge sig på et godt Crossfit-hold eller ude i den danske natur med løbeskoene på. 

Læs også

Her er nogle af de medarbejdere, som senest er kommet til Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up