Student Worker med stor interesse og uddannelse inden for IT

Maj 2021

Frederik Fredborg, 21 år, er vores nye Developer Student Worker. Frederik er netop blevet færdig med sin IT-uddannelse på AspIT, som er en erhvervsskole inden for IT for unge med diagnoser inden for autismespektret. 

Frederik Fredborg, 21 år, har på trods af sin unge alder masser af erfaring med backend- og frontendudvikling. Han har nemlig altid været optaget af programmering, som han også bruger meget af sin fritid på at rode med.   

”Jeg kan godt lide at rode med nye teknologier. Jeg har blandt andet lavet webservere og databaseopsætning – og sådan noget med at få teknologien til at køre optimalt, og binde det sammen med andet software, synes jeg er rigtig spændende,” fortæller Frederik.  

Frederik gik på spiludviklingslinjen på sin efterskole, fordi det gav ham mulighed for at lære at programmere. Dén viden, som Frederik har fra efterskolen og diverse hobbyprogrammeringsprojekter, gjorde ham i stand til at færdiggøre sin uddannelse på kun to år i stedet for de vanlige tre.  

I Bredana Axcite skal Frederik både styrke sine egne og vores IT-evner, men han skal også prøve at være en del af et arbejdsteam.  

”Jeg har altid synes, det var spændende at skulle lære nye ting og tænke på nye måder, og jeg har glædet mig meget at til at arbejde sammen med andre i et team. Siden, jeg er startet i praktik, har jeg allerede fået ny viden, jeg kan bruge,” fortæller Frederik.   

”Jeg er for at kunne udfordre mig selv og have nogle kollegaer, jeg kan arbejde sammen med. Indtil videre går det fint med at arbejde sammen. De er alle sammen mega flinke og har taget imod mig med åbne arme,” afslutter han. 

Privat bor Frederik i Aarhus V, hvor han står på longboard, når han altså ikke sidder foran computeren og arbejder på sine programmerings-skills. 

Læs også

Her er nogle af de medarbejdere, som senest er kommet til Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up