Vi byder ny Developer Trainee velkommen

Juni 2022

Frederik Vedel Pedersen er netop startet i praktik, hvor han skal programmere side om side med udviklerteamet i Aarhus. 

Frederik Vedel Pedersen, 23 år, har længe vidst, at han er god til at programmere. Nu er han kommet til Bredana Axcite som Developer Trainee.

”Det startede for mange år siden med Gamemaker, som jeg brugte til at lave dårlige videospil. Allerede dengang fandt jeg ud af, at jeg forstår logikken bag programmering,” siger Frederik.

Derfor faldt det ham også naturligt at starte på AspIT, en erhvervsskole inden for IT for unge med diagnoser inden for autismespektret. Senere startede han på Special Minds, der har til formål at hjælpe unge og voksne med ASF til at lykkes med uddannelse eller job.

”Jeg nyder at programmere og har altid set det som en sikker karrierevej for mig,” siger Frederik.

Nu er han til vores held landet i praktik hos os.

”Jeg ser praktikken som en god udfordring,” siger Frederik, der ikke er vant til at arbejde som en del af et team.

Udover programmering er Frederik meget optaget af musik. På Efterskolen for scenekunst i Malling spillede han primært bas og klaver, mens han på musiklinjen på Skanderborg-Hørning Produktionsskole, hvor han spillede bas.

Frederik har privat base i Aarhus V, hvor han deler lejlighed med en ven fra folkeskolen. I sin fritid spiller han meget Final Fantasy 14, men han dyrker fortsat også sin interesse for musik.

”Jeg kan lide at lytte til alting, der ikke er blues,” siger han.

Læs også

Her er nogle af de medarbejdere, som senest er kommet til Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up