Velkommen til den næste generation af Microsoft Dynamics 365 supply chain eksperter

SEPTEMBER // 4 MIN.

De første fire graduates er netop startet på det etårige forløb, som skal klæde dem på til konsulentrollen.

Med et ambitiøst graduate program styrker Bredana Axcite sin position blandt de førende konsulenthuse inden for styring af supply chain i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management.

 

Fire nyuddannede kandidater, der alle har studeret supply chain på universitet og haft yderst relevant studiearbejde, er netop startet som graduates i det første etårige forløb hos Bredana Axcite.

”De fire kommer til at gennemgå, hvad man kunne kalde en ”guidet karriererejse”. Målet er at klæde dem på til at blive dygtige konsulenter inden for vores speciale”, siger Application Consultant Alexander Marco Outzen.

Han har fået rollen som Graduate Coordinator og fungerer som referenceperson, coach og mentor.

”De fire graduates kommer til at gennemgå, hvad man kunne kalde en guidet karriererejse, og kommer med som føl på vores projekter”

Application Consultant Alexander Marco Outzen, som er Graduate Coordinater, coach og mentor.

En af de fire graduates er Helena Lauritzen, 26 år.

Mens hun studerede Operations and Supply Chain Analytics på Aarhus Universitet, havde hun studiejob hos Bestseller og i Salling Group, hvor hun hjalp med at optimere processer på lagrene.

”Graduate forløbet tiltaler mig, fordi det er en blød overgang fra universitetet til erhvervslivet. Jeg synes, der bliver spændende at arbejde med ERP, og jeg ser frem til jobbet som konsulent”, siger Helena.

”Tidsoptimering og effektivisering er nøgleord for vores nystartede Application Consultant”

Helena Lauritzen, nystartet graduate hos Bredana Axcite i Aarhus.

Graduates lærer af erfarne konsulenter

Bredana Axcite har i en årrække udelukkende ansat konsulenter med en baggrund i industrien. Det har ført til opbygning af et stærkt og kompetent team, og det kommer de fire graduates til gode:

”Det er tanken, at de skal være føl på vores projekter og gradvist tilegne sig viden og hands-on erfaring som konsulenter,” siger Alexander Marco Outzen.

Inden det kommer så vidt, skal de igennem et omfattende uddannelsesforløb og bestå en Microsoft certificering som supply chain konsulent.

De vil også få dyb indsigt i Bredana Axcite’s specifikke arbejdsform og værdisæt, der er fundamentet for udvikling af effektive supply chain løsninger og succesrige implementeringer.

 

Stor interesse for graduate stillingerne

Bredana Axcite modtog rigtig mange ansøgninger til de fire stillinger, og ansættelsesprocessen fulgte den almindelige praksis med flere samtaler og test.

”Vi har fået ansat fire talentfulde unge mennesker, der interesserer sig for supply chain og allerede har været ude i virksomhederne og arbejde med det. Jeg håber, at interessen vil vokse sig endnu større gennem det etårige graduate forløb, og at de efterfølgende kan fortsætte hos os som Application Consultants, siger Alexander Marco Outzen.

Mød vores nye graduates her

Tag godt i mod de nye graduates, som her ses fra venstre: Amanda Skygge Illum, Thomas Secher, Helena Lauritzen og Simon Zeilmann Møller.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan et samarbejde med os kan være, er du meget velkommen til at kontakte os her.

keyboard_arrow_up