Vores værdier

Dét vi siger, er også dét, vi gør

Vores tre værdier er ledestjernen i det daglige, og dermed fundamentet for, hvordan vi arbejder og løser vores projekter. Kort fortalt, så handler det om, at dét vi siger, er også dét, vi gør.

 1.  

Troværdighed

​For os er troværdighed lig med, at vi holder hvad vi lover, og kommunikerer rettidigt. Det. betyder, at vi altid tilstæber at afstemme forventninger, og du kan stole på, hvad vi siger. 


 1.  

Engagement

Vi brænder for det, vi arbejder med, og har stor faglig stolthed. I det daglige betyder det, at kunden oplever indlevelse og ansvarlighed fra vores side, og at den samlede løsning kommer helt i mål. Vi slipper ikke projektet, før vi er sikre på, at vi har gjort vores bedste for, at det hele virker.


 1.  

Forretningsforståelse

​Vi forstår virksomhedens processer og taler kunden ”sprog”. Det betyder, at vores konsulenter har stor erfaring i, hvordan en virksomhed arbejder, og kan give kunden sparring på højt fagligt plan. I praksis er dette ensbetydende med, at de fleste af vores konsulenter har en baggrund i en virksomhed inden for økonomi, produktion eller logistik.

De grundlæggende byggesten i vores virksomhed består af:

Vores mission

Vi leverer IT-løsninger, som optimerer virksomhedens arbejdsgange og medvirker til at skabe værdi.

Vores vision

Vi vil være Microsoft partneren med den højeste grad af troværdighed, forretningsforståelse og værdiskabelse.

Vores motto

IT der styrker din forretning

ERP-løsninger i dag, der også gør en forskel i morgen 

Vi har som virksomhed en forpligtigelse og et ønske om at bidrage til at fremme en bæredygtig og socialansvarlig dagsorden, og derfor arbejder vi strategisk med ESG (miljø, samfund og ledelse).

Her er den største forskel den, vi hjælper vores kunder med at skabe.

Alle vores kunder har på den ene eller anden måde med produktion at gøre. Helt kort er målet med vores ERP-løsninger at optimere forsyningskæden ved at sikre de rigtige varer på lager i rette mængde på det rigtige tidspunkt. Vi skaber med andre ord løsninger, der i højere grad gør det muligt for vores kunder kun at producere og transportere det, de skal bruge. 

  

Bredana Axcite er en del af Microsoft Partner Pledge

Udover at være Microsoft Gold Partner er vi en del af Microsofts Partner Pledge-initiativ, der har til formål at gøre en indsats inden for områderne 1) bæredygtighed, 2) diversitet, 3) digitale færdigheder, 4) ansvarlig og etisk AI og 5) cybersikkerhed. 

 • Bæredygtighed: Bæredygtighed: Formålet med vores løsninger er at optimere forsyningskæden gennem værktøjer som forecasting og optimeret sporbarhed på forsendelser. For at reducere vores interne CO2-udledning gør vi f.eks. brug af elektronisk opkobling, hvor det er muligt.

  Læs f.eks. om implementeringen af Dynamics 365 i Hydra Specma, Kina, som foregik på 7.000 km afstand.
   
 • Diversitet: I Bredana tror vi på, at et alsidigt miljø udgør den bedste arbejdsplads. Vi har særligt fokus på at give nyuddannede og folk med autismespektrumforstyrrelse en chance for at blive en del af branchen på en tryg og effektiv måde.
 • Digitale færdigheder: Med løbende uddannelse og certificeringer holder vi os opdaterede på den seneste viden inden for vores felt, som gør os i stand til at understøtte vores kunders agendaer bedst muligt. 
 • Cybersikkerhed: Vi læner os op ad Microsofts stærke sikkerhed i deres datacentre og laver opkoblinger med to-faktor godkendelse.

 

Ansættelsesforløb rettet mod nyuddannede og folk med autismespektrumforstyrrelse

Det kan være svært at krydse broen fra nyuddannet til arbejdsmarkedet, og derfor gør vi en aktiv indsats for at give nye folk i branchen en chance. I Bredana Axcite har vi et graduate-forløb, der er rettet mod nyuddannede. Målet med programmet er at hjælpe nyuddannede godt og trygt i gang med en karriere i IT-branchen.

Vi har herudover et løbende samarbejde om praktikforløb med AspIT, der er en erhvervsrettet IT-uddannelse til folk med autismespektrumforstyrrelse eller særlige behov

Vi er opsat på at gøre Bredana Axcite til en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere har lyst til at blive i mange år...

keyboard_arrow_up