Hoyer

Dynamics 365 skal hjælpe til tocifret vækst i grønne markedssegmenter

Den internationale leverandør af elektromotorer, Hoyer, tager et digitalt kvantespring med Dynamics 365, som skal optimere deres forretning og hjælpe med at nå vækstrater på 20% indenfor de næste par år.

Hoyer

Branche: Produktion

Størrelse: Mellemstor 

Løsninger: 

Hoyer, der med base i Danmark leverer elektromotorer af høj kvalitet til kunder over hele kloden, har lagt strategien for de kommende tre år. En af hovedingredienserne i strategiplanen er et digitalt kvantespring til Microsoft Dynamics 365 Finance og Supply Chain Management, der skal hjælpe Hoyer med at nå vækstrater på omkring 20 procent i 2022 og 2023.

”Vi forventer stærk vækst i kundesegmenter, som stiller øgede krav til data og dokumentation. Blandt andet derfor er den nye ERP-løsning en væsentlig del af vores strategiplan,” siger CEO Henrik Sørensen, Hoyer.

”Dynamics 365 skal medvirke til at styrke de value propositions, vi bygger vores forretning på. Vi vil være endnu mere løsningsorienterede, fleksible og hurtigere til at svare vores kunder. Hastighed i vores processer og vores forretning i det hele taget er en særdeles vigtig parameter,” siger Henrik Sørensen.

”Løsningen vil sætte os i stand til at blive mere produktive med færre ressourcer. Vi bliver mere effektive, og det er nøglen til at øge vores indtjening,” supplerer CFO Henrik Petersen, der er ansvarlig for implementeringen af Dynamics 365.

Hoyer leverer motorer til industri, marine, HVAC, olie og gas samt vindmøller. Hoyer har 11 selskaber, samleproduktion og lagre flere steder i verden.

Grøn omstilling bliver vækstlokomotiv

Hoyer leverer motorer til industri, marine, HVAC, olie og gas samt vindmøller, og det er blandt andet i segmenterne vind og marine, at Hoyer vil hente de høje vækstrater.

”I januar etablerede vi datterselskab i Houston, Texas, for at forstærke vores position i vindmarkedet. Korte leveringstider er afgørende for vindservicebranchen, og i februar var de første 350 motorer klar til levering,” fortæller Henrik Sørensen.

”Dynamics 365 skal medvirke til at styrke de value propositions, vi bygger vores forretning på. Vi vil være endnu mere løsningsorienterede, fleksible og hurtigere til at svare vores kunder. Hastighed i vores processer og vores forretning i det hele taget er en særdeles vigtig parameter."

Henrik Sørensen, CEO hos Hoyer

Produktkonfigurator, faglighed og ”kemi” afgjorde valget af partner

Bredana Axcite er valgt som partner og leverandør af Dynamics 365 Finance og Supply Chain Management løsningen. Den udvikles og implementeres i løbet af 2021 og vil være klar ved årsskiftet 2021/2022.

Men hvorfor vælge partnerdrevne Bredana Axcite som leverandør?

”Bredana Axcite forstod vores udfordringer og pains med det samme og fremlagde tidligt i processen en umiddelbar løsning på vores produktkonfigurering. Samme evne til hurtigt at sætte sig ind i vores forretning oplevede jeg også på finansområdet,” siger Henrik Petersen.

Produktkonfiguration er nærmest ”hjertet” i Hoyers forretning, idet motorerne konfigureres forskelligt fra kunde til kunde. 

”Systemets produktkonfigurator bliver til stor gavn for vores salgsafdeling, som hurtigt og sikkert kan sammensætte motorerne med de rette komponenter og dermed sørge for, at vi lever op til vores value propositions og kan nå vores vækstmål,” siger Henrik Petersen.

”Jeg ser samarbejdet som en proces, hvor konsulenterne fra Bredana Axcite skal hjælpe os med at gøre vores processer skarpe,” supplerer Henrik Sørensen, der også fremhæver indstillingen til salg og ”kemien” som afgørende for valget af samarbejdspartner:

”Vi er meget salgsdrevne. Bredana Axcite tænker salg på samme måde, som vi gør. ”Kemien” passer. Vi går godt i spænd sammen.”

”Bredana Axcite forstod vores udfordringer og pains med det samme og fremlagde tidligt i processen en umiddelbar løsning på vores produktkonfigurering. Samme evne til hurtigt at sætte sig ind i vores forretning oplevede jeg også på finansområdet.”

Henrik Petersen CFO, Hoyer 

Dynamics 365 underbygger Hoyers koncernstruktur og intercompany handel

Bredana Axcite er specialiseret i digital transformation i handels- og produktionsvirksomheder med en kompleks supply chain.

Hoyer har 11 selskaber, samleproduktion og lagre flere steder i verden. Derfor passer virksomheden godt til Bredana Axcite’s kompetencer og erfaring.

Hoyer kommer fra en mindre Microsoft løsning og valgte at blive i Microsoft verdenen, efter at have afsøgt markedet i en foranalyse. 

Valget faldt på Microsoft’s store ERP løsning, fordi der er behov for at understøtte såvel produktion som intercompany handel og koncernstruktur.

Henrik Petersen ser også frem til at arbejde i Power BI, der er en del af Microsoft’s suite af forretningssystemer:

”I dag tager månedsafslutningen tre dage. Med Power BI forventer jeg at kunne nedbringe det til en halv dag. Samtidig bliver vores forretning langt mere transparent.”

 

 

Fakta om Hoyer

Hoyer er en international leverandør af elektromotorer og frekvensomformere med hovedkontorer i Danmark og i Kina samt et globalt netværk af salgskontorer og distributører. Virksomheden har egne salgsselskaber i Sverige, Tyskland, Holland, Polen, Korea, Japan og USA.

Hoyer arbejder med komplette supply chain-løsninger inden for marine, Industri, HVAC, olie og gas samt vind, hvor virksomheden er kendt for service, fleksibilitet og applikationsindsigt. 

Værdikæden er understøttet af et operationelt setup, der blandt andet inkluderer lokal kvalitetsstyring, testfaciliteter og on-demand produktmodifikationer.

Hoyer har flere end 180 ansatte.

Vil du vide mere?

Vi vil meget gerne dele vores erfaringer med dig. Naturligvis uforpligtende og uden beregning.

keyboard_arrow_up