Ny ERP Application Consultant brænder for Dynamics 365

Juni 2019


Tidligere student worker, Alexander Marco Outzen, fastansættes som ERP Application Consultant hos Bredana Axcite.

Alexander Outzen, 25 år, kom til Bredana Axcite som studentermedhjælper i 2018, og er efter færdiggørelsen af sin kandidatgrad i Styring og Ledelse fra Syddansk Universitet i Kolding i sommers, blevet en fast del af konsulentteamet hos Bredana Axcite. Som ERP Application Consultant skal han med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations og Axcites egne moduler, hjælpe kunder med at optimere deres arbejdsgange. 

Trods sin unge alder, har Alexander de sidste fem år sideløbende med sin uddannelse beskæftiget sig med Supply Chain Management-processer og optimering heraf, bl.a. hos Union Engineering som studentermedhjælper, og sidenhen som studentermedhjælper hos Bredana Axcite. I løbet af den tid har Alexander opnået en god forståelse for det optimeringspotentiale et ERP-system giver mulighed for, som han ser frem til at bygge videre på. 

”Efter et år med fokus på interne opgaver, glæder jeg mig til at blive inddraget i mere kundeorienterede opgaver, der er med til at udfordre og udvikle mig som ERP-konsulent,” fortæller Alexander og fortsætter, ”Der er et kæmpe potentiale i Microsoft Dynamics 365-platformen, der kan udnyttes til styrke kundernes fysiske og systemmæssige processer, særligt relateret til Supply Chain Management, som jeg glæder mig til at prøve kræfter med."

”Udover at operere i en fed branche med et fedt produkt, så er der i Bredana et seriøst engagement og en høj faglig ekspertise, som jeg er glad for at være en del af,” slutter Alexander.  

Privat bor Alexander sammen med sin kæreste og bruger sin fritid på træning, familie og venner.

Læs også

Her er nogle af de medarbejdere, som senest er kommet til Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up