Nyuddannet cand.merc. ansættes som Sales Marketing Coordinator

November 2020

Simon Ravndrup, 27 år, er nyuddannet cand.merc. i marketing fra Aarhus BSS, og ny Sales Marketing Coordinator i Bredana Axcite. 

Simon bliver en del af salgs- og marketingteamet i Bredana Axcite, som led i at styrke salgs- og marketingindsatsen yderligere. 

Det var 2 år hos den tidligere legetøjsgigant Top-Toy, først som piccolo og senere indkøbsassistent, som fik Simon til at søge ind på Aarhus BSS, og vælge marketing som sit fagområde. Hos Top-Toy fik Simon - udover et godt indblik og hands-on erfaring med de forskellige led i forsyningskæden –blod på tanden til at kaste sig over først erhvervsøkonomi, og senere marketing.

”Marketingdisciplinen består både af kommunikation og analyse, altså indhentning og bearbejdning af data, og kombinationen af at arbejde med begge, fascinerer mig”, fortæller Simon. 

”Det strategiske aspekt i at skulle afdække og forstå behovene i markedet, sætte virksomhedens kernekompetencer og produkter i relation til disse behov, og tilrettelægge kommunikationen, så den både imødekommer kunden og har den ønskede effekt, synes jeg er vildt spændende”.

”Og det er de kompetencer, som jeg ser frem til at bringe i spil hos Bredana Axcite”.

”Som Sales Marketing Coordinator er jeg bindeleddet mellem salg og marketing, og jeg glæder mig til at omsætte teori til praksis, og bidrage positivt til de forskellige salgs- og marketingsopgaver, jeg får ansvaret for”, uddyber Simon. 

Simon ser desuden frem til at blive en del af en arbejdsplads med en høj medarbejderanciennitet.

”Hos Bredana Axite fornemmer man tydeligt den flade organisationsstruktur, og det er spændende at blive del af en arbejdsplads, hvor medarbejdere bliver i lang tid, og som virker moderne i sit syn på medarbejderfastholdelse. Man mærker tydeligt, at det er et sted, hvor folk er glade for at gå på arbejde, og hvor videndeling, hjælpsomhed og godt kollegaskab er en naturlig del af hverdagen”, fortæller Simon.  

Udover at tilbringe tid sammen med sin kæreste og familie, så bruger Simon gerne sin fritid på at spille Counter Strike med vennerne og holde sig i form med ugentlige løbeture. Når han skal stresse af, foregår det helst i køkkenet, hvor han kan lide at eksperimentere med stærke retter fra andre kulturer eller tilberede en god simret. 

Simon er certificeret dykker, og planlægger gerne sine rejser efter, hvor han kan få de gode dykkeroplevelser. Det har bragt ham til lande som Indonesien og Egypten. Når han ikke kan komme ud at dykke eksotiske steder, kan han nyde sit 200 liters store saltvandsakvarium med smukke koralrevsfisk og ægte koraller hjemme i lejligheden. 

Både gamerstol og akvarium skal dog snart på tur, for om lidt flytter Simon sammen med sin kæreste i en lejlighed i Aarhus C.

Læs også

Her er nogle af de medarbejdere, som senest er kommet til Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up