Åbner op for nye muligheder

Microsoft Dynamics 365 i Azure

Når du vælger Dynamics 365 Supply Chain Management, så vælger du også Microsoft Azure. Det giver dig virksomhed en række fordele, som en traditionel on-premise løsning ikke gør. 

ERP i cloud'en skærper din forretnings fokus

Er kernen i jeres forretning vedligehold af servere, backups, IT-sikkerhed, køling og lagringsplads?

For langt de fleste er svaret nej.

Når du opgraderer til en cloudløsning, vinker du også farvel til den løbende vedligeholdelse og de udgifter, der er forbundet hermed. I en cloudløsning overlader du alt til eksperterne, så I kan fokusere på jeres virksomheds kernekompetencer og DNA. 

 

 

Hvad betyder cloud egentlig? 

Cloud er i realiteten en betegnelse for et netværk bestående af servere, der leverer ydelser og services såsom lagring og computerkraft over internettet.

Microsofts datacentre består af tusindvis af servere, der alle står i højsikkerheds datacentre fordelt på adskillige lokationer.

Lagring af data, applikationer, databaser og meget andet finder sted i disse datacentre, hvor data og systemet kun kan tilgås af ejerne via internettet.

cloud

Dine muligheder med Dynamics 365 i skyen


Sikkerhed

Microsofts datacentre er overvåget af eksperter 24/7, både digitalt og fysisk. Bygningerne er kraftigt sikrede og der er strenge adgangskrav for de ansatte. Den nyeste og bedste sikkerhedssoftware sikrer, at data forbliver i de rette hænder. Der laves backups, disaster recovery, datareplikationer mm. på forskellige lokationer, så data altid er sikret. 

lock-1


Ingen vedligeholdelse

 Sammenlignet med en-premise-løsning, så skal du ikke længere bruge tid og kræfter på drift og vedligeholdelse af hardware og teknikken bag. Alt overlades til eksperter hos Microsoft. Dermed kan virksomheden have fokus på sine kernekompetencer, og de værdifulde IT-ressourcer kan allokeres til værdiskabende aktiviter. 

tools-screwdriver-1


Tilgængelighed

Løsningen kan nemt tilgåes af virksomhedens medarbejdere. Det kræver blot en PC, tablet eller smartphone med internetadgang. Data kan dermed tilgåes i realtid. Ligeledes kan kunder og leverandøre nemt tildeles adgang, hvor de kan tilgå begrænsede dele af systemet. 

cloud-phone-exchange

Skalerbarhed

Med Dynamics 365 i cloud kan man nemt skalaere efter behov. Prisen er pr. bruger, dermed kan flere brugere nemt tilføjes. Ligeledes kan serverkapacitet, processorkraft og lagringsplads nemt og automatisk justeres efter behov. Det gør budgetteringen nemmere, og eliminerer store investeringer i IT-infrastruktur.

toys-lego

Hvad er Microsoft Azure? 

Azure er navnet på Microsofts cloudservice. Med adgang over internettet, fra en smartphone, tablet eller pc, kan man tilgå den værktøjskasse, som Azure er. Microsoft ejer og udvikler værktøjerne, og sørger for at de forskellige værktøjer bliver integreret og spiller sammen. 

Værktøjerne kan bruges af udviklere og andre IT-teknikere til at bygge, implementere, administrere og teste programmer med.

Med Dynamics 365 på Azure får man det fulde udbytte af de redskaber og værktøjer der ligger i Azure.

Værd at vide om Microsoft Azure

Azure består af mere end 200 produkter og cloudtjenester, som åbner op for nye forretningsmulighederMest avancerede ERP infrastruktur

Azure er den mest avancerede og fleksible ERP-cloudplatform, der er tilgængelig på markedet. Både i form af geografisk rækkevidde, men også i skalerbarhed og udbud af tjenester, der understøtter digitalisering af hele din forretningen. Du finder avancerede tjenester til analyse, udvikling af apps, integration af data, databasetjenester mv. 

network


Skabt for hinanden

Dynamics 365 er bygget på Azure, og det betyder at dit system ligger på den perfekte platform til at udvikle og administrere applikationer. Microsofts datacentre sikrer din cloudbaserede Dynamics 365 høj performance. Pålideligheden af dine arbejdsopgaver sikres af Azure igennem sikkerhedskopieringer, høj tilgængelig, overvågning og meget mere.

business-team-goal


Altid på forkant 

Ved at vælge Dynamics 365 som cloudløsning, samler man sine primære aktiviter i Azure. I et mere dynamisk marked betyder det, at virksomheden kan agere mere agilt i forhold til en klassisk on-premise-løsning. Tilpasninger til nye vækststrategier, fusioner og ændrede markedsvilkår håndteres nemmere.

space-rocket-flying


Analyse

De fleste virksomheder har indset værdien af lettilgængelig dataindsigt. Værktøjer som Azure Analyze Services og Azure Data Factory mv. gør det nemt og hurtigt at gemme, analysere, bearbejde og visualisere data, og skabe integrationer mellem forskellige datakilder, det gør jeres virksomhed mere datadrevet. 

pie-line-graph


Integreret oplevelse

Data er et af de mest værdifulde aktiver for jeres virksomhed. Desværre er de ofte adskildt i forskellige programmer og systemer, og det besværliggør analyser og vidensdeling. Med Dataverse gemmes alle jeres data i ét datasæt, med samme opbygning og logik. Det giver øget dataindsigt, da de samme data, bruges på tværs af virksomheden i de programmer og systemer der ligger på Azure-platformen.

common-file-share


Machine Learning, IoT og AI

Det lyder som marketinggas, men det er faktisk kun begyndelsen, vi har set. Microsoft Azure udvikler hele tiden nye muligheder for at udnytte teknologier som maskinlæring, kunstig intelligens og Internet of Things til at forbinde, analysere, styrke og automatisere forretningsprocesser. 

brain

Azure kan integrere med alle systemer og programmer - også Oracle og SAP

Fordelene ved Azure strækker sig ud over Microsoft egne applikationer og værktøjer. De fordele og synergier, der findes mellem Microsft egne applikationer, kan udvides til trejdeparts cloudtjenester. Der findes allerede hundredvis af connectors til populære dataplatforme og systemer, såsom SAP og Adobe, samt sociale platforme som Linkedin og Twitter.

I kan med Azure således skabe integrationer med interne og eksterne apps. Det hjælper med at strømline virksomhedens processer og data, og skaber et overblik og samspil mellem de interne og eksterne systemer og datakilder. 

Cloud vs. egen serverpark?

Få svar på de mest stillede spørgsmål, når man skal vælge mellem Dynamics 365 som on-premise eller cloudløsning. 

Mange virksomheder er bange for at flytte sine forretningskritiske data ud på fælles datacentre rundt i verden - og tænker, at det er meget mere sikkert på egne servere hjemme i kælderen. For der kommer jo ingen fremmede.

Men man skal ikke lade sig snyde. Der er ingen tvivl om, at Microsoft’s datacentre er langt bedre beskyttede. De er konstant opdaterede med nyeste sikkerhedssoftware og bliver overvåget 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

I en cloud-løsning betaler du pr. bruger pr. måned, og du kan løbende skrue op og ned for antallet af licenser alt afhængig af hvordan virksomheden udvikler sig. Den månedlige pris pr. bruger er inkl. alt, også opdateringsabonnementerne.

I en "on-premise"-løsning køber du typisk licenserne og skal derfor betale for alt – herunder hardware, software, SQL-serveren, forsikringer mod tyveri, brand og vandskade, overvågning, hw-reservedele, køling samt diverse opdateringsabonnementer.

Alle med login (tofaktorgodkendelse) kan tilgå data. En cloud-løsning kræver ingen fysisk installation, blot en internet-browser og en internet-forbindelse. Det betyder med andre ord, at du kan få adgang uafhængig af enhed og sted. Du kan eksempelvis også tilgå via din mobil eller tablet. 

Nogle tror, at man i en cloud-løsning er låst til samme setup som andre virksomheder - at man køber en standard-løsning, som ikke kan tilpasses ens egen virksomheds unikke behov. Men du kan tilpasse og skræddersy din cloud-løsning præcis på samme måde som en "on-premise"-løsning. 

I en cloud-løsning medfølger 24/7-overvågning af Microsofts datacentre. Løsningerne er derfor typisk meget stabile, og serverne tilpasses løbende, så der altid er en optimal performance.

Vil du høre mere om Microsoft Azure?

Vi vil meget gerne dele vores viden og erfaringer med dig. Naturligvis uforpligtende og uden beregning.


keyboard_arrow_up