Axcite inspire

Effektiv produktionsstyring i Dynamics 365

GRATIS WEBINAR

Webinaret er afholdt.

Se vores aktuelle webinarer her

 


 

Dato

17. maj 2022

calendar-date

Tidspunkt

Kl. 10.00-11.00

time-clock-circle


Sted

Webinar

pin

Tilmelding

Tilmeld dig her på siden

check-square

Modulet Produktionsstyring i Dynamics 365 Supply Chain Management tilbyder en række effektive og avancerede værktøjer, der understøtter centrale aktiviteter og løser konkrete problemstillinger i produktionen.

På dette webinar giver vi en introduktion til standardfunktionerne i modulet og gennemgår de største forskelle og muligheder sammenlignet med forgængeren Dynamics AX. 

Der er nemlig sket store forandringer i den nye Dynamics 365-platform sammenlignet med Dynamics AX, og vi kommer ind på mange af de nye funktioner og principper, såsom registrering af materialeforbrug via håndscanner, ny production floor execution-funktion og meget mere.

På 60 minutter får du indblik i:

  • Kort introduktion til Dynamics 365-paletten

  • Præsentation af Workspaces, Production Floor Management og Master Planning

  • Processen fra produktionsbehov dannes til pluk i WHS til produktionsafslutning og indlagring på lager

  • Standard Dynamics 365 Manufacturing-processer, som bl.a. omfatter: flushing-principper, ny oversigt for materialestatus, tilbagemelding ved ny production floor execution, materiale-fremfinding til produktion fra WHS samt tilbageførsel af overskudsmaterialer til lager med WHS

Vi slutter af med en live Q&A


Din vært på webinaret

Webinaret præsenteres af Hans Christian Skovgård, som er Application Consultant med speciale i produktionsstyring.

Hans Christian er oprindeligt uddannet produktionsingeniør og har mangeårig erfaring som ERP-konsulent. Inden skiftet til ERP-konsulent sad han på den anden side af skrivebordet i ansættelser som bl.a. fabrikschef for C.K. Produktion og logistikingeniør hos Grundfos.


Hvad er Axcite Inspire?

Axcite Inspire er en række gratis inspirationsmøder og webinars afholdt af Bredana Axcite, hvor vi stiller skarpt på gængse udfordringer i forsyningskæden, og hvordan man effektivt løser dem med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og værdiskabende tillægsløsninger. 

Vi lover dig, at du bliver inspireret! 

Se alle events her

keyboard_arrow_up