Vi er stolte af at arbejde for alle vores kunder

Værdi er vores omdrejningspunkt. Merværdi for vores kunder. Bedre bundlinje hos vores kunder. Vi skaber løsninger, der styrker og samler hele forretningen. Se her, hvilke løsninger vi har lavet for vores kunder. Vi lader deres resultater tale for sig selv.

Borg Automotive Group

Succesrig cirkulær forretning geares til højere vækst. CIO Niels Bering Larsen har skarpt fokus på automatisering, strømlining af processer og skalerbarhed. Bredana Axcite er med hele vejen som fast konsulenthus.   

Eldorado

Digitalisering er udnævnt til et ”Must win battle”, i Eldorados fremtidige strategi. Det betyder bl.a. et ERP-mæssigt kvantespring fra nuværende AX 2009 til Microsoft Dynamics 365 Supply Chain – forstærket af en række Axcite specialmoduler.   

Hoyer

Dynamics skal hjælpe Hoyer til tocifret vækst i grønne markedssegmenter.   

Alfix

Vi samarbejder om ERP og øget digitalisering, som skal gøre det endnu nemmere at handle med virksomheden samt optimere og trimme processerne gennem hele værdikæden.    

HydraSpecma

Kan man foretage implementering med 7.000 kilometers afstand? Svaret er ja.    

HydraSpecma

Med stregkodeløsningen fra Bredana Axcite til Dynamics AX, har HydraSpecma effektiviseret hele plukkeprocessen.   

Scandinavian Avionics

Scandinavian Avionics, der leverer og yder service på elektronik til fly, har valgt Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations - forstærket af Axcite Logistics modulerne fra Bredana Axcite - som afløser for en ældre, egenudviklet løsning.   

F&H

Nordens førende isenkramgrossist vælger Microsoft Dynamics AX 2012 forstærket af Axcite Logistics. ERP-løsningen fra Bredana Axcite skal underbygge F&H's fortsatte vækst.    

Frederiksen Scientific

Branchekendskab, konsulenters ”historik” og den rette kemi var blandt udvælgelseskriterierne, da Frederiksen Scientific valgte samarbejdspartner til nyt system.   

ITW Contamination Controls

Bredana Axcite foretrukket til at stå for udvikling og implementering af en Dynamics AX-løsning, da virksomheden flyttede fra Aarhus til Holland.    

Bogense Plast

Udskiftningen af et ældre branchesystem med Dynamics AX 2012 har givet Bogense Plast en hel stribe fordele og styrket hele forretningen i den internationale konkurrence.   

VM Tarm

Integrationen mellem Kardex Remstar lagerautomaterne og Dynamics AX med Axcite Warehouse Mangement giver voldsom tidsbesparelse.   

1 2 
keyboard_arrow_up