Vi er stolte af at arbejde for alle vores kunder

Værdi er vores omdrejningspunkt. Merværdi for vores kunder. Bedre bundlinje hos vores kunder. Vi skaber løsninger, der styrker og samler hele forretningen. Se her, hvilke løsninger vi har lavet for vores kunder. Vi lader deres resultater tale for sig selv.

Borg Automotive

Den internationale virksomhed Borg Automotive har samarbejdet med Bredana Axcite om en Dynamics AX-løsning, der optimerer et meget komplekst logistik setup på tværs af grænser i Europa.   

VOLA

Med Axcite Invoice Workflow har VOLA opnået stram styring af fakturaregistrering- og godkendelsesflow samt opnået et jævnt fakturaarbejde i bogholderiet på grund af løbende indscanning og elektronisk arkiv, som er nemt at finde rundt i.    

Vestfrost

Den papirsløse produktions- og lagerløsning, hvor alle data scannes direkte ind i Dynamics AX, har medført færre produktionsstop og givet Vestfrost i Esbjerg en præcis viden om, hvor mange ressourcer, der bruges til at producere en vare.   

JP Group

Axcite Pocket har reduceret pakkefejl markant, og givet plads til flere tusinde nye varenumre.   

Müller Gas Equipment

"Dynamics AX er én af de bedste medarbejdere, vi har". Müller Gas Equipment har opgraderet fra Axapta 4.0 til Dynamics AX 2012 R2 og fået strømlinet deres processer og arbejdsgange.   

Ringkøbing-Skjern Forsyning

Ringkøbing-Skjern Forsyning har valgt Dynamics AX 2012, som giver dem langt større fleksibilitet end en brancheløsning.   

VM Tarm

VM Tarm regner med at kunne spare 10% af produktionstiden med Dynamics AX og Bredana Axcite-løsning.    

1 2 
keyboard_arrow_up