Microsoft news

Her er højdepunkterne i Release Wave 2 for 2022

1. NOVEMBER 2022 // 2 MIN.

Frem mod marts næste år frigiver Microsoft features fra Release Wave 2 for 2022. Vi sætter fokus på de stærkeste af dem. 

Tidligere på året løftede Microsoft sløret for, hvad vi kunne forvente af nyheder i det kommende halvår. Nu er release-planen for oktober 2022 til marts 2023 blevet frigivet, og den byder på en række gode nyheder.

Vi har tidligere udtrykt vores begejstring for de to nye features Demand Driven MRP og CTP til Planning Optimization, som begge fortsat er en del af udgivelsen.

Demand Driven MRP er et supplement til klassisk MRP, der i højere grad tilsigter at basere behovsberegninger på ”pull” ud fra faktiske behov end på ”push”, som baserer sig på forecast-behov. 

Udfyld formularen, og se webinaret, hvor vi går i dybden med funktionaliteten. Læs også vores blogindlæg DDMRP til Dynamics 365 Supply Chain Management

CTP til Planning Optimization gør det muligt at afvikle CTP-beregning på salgsordrelinjer, hvis man har aktiveret Planning Optimization.

Der frigives med 10.0.31 en række spændende nye features til Dynamics 365 Supply Chain Management:

  • Mulighed for dual sourcing på vare-/leverandørkombinationer, hvor man kan angive en ønsket procentuel fordeling af sit indkøb, når der købes fra flere leverandører. MRP tager højde for opsætningen, når der dannes forslag. Det bør bemærkes, at løsningen kun fungerer via Planning Optimization.
  • En simpel, men længe ventet, ændring, er muligheden for at vise produktnavne på brugerens eget sprog.
  • Pakkeprocessen er nu understøttet i Warehouse Management-appen. Man har tidligere udført pakkeprocessen i pakkeskærmbilledet på den fulde klient, men det er nu også muligt at håndtere den i appen.
  • Opsætningen af Warehouse Management kan være en kompleks operation, og Microsoft forsøger løbende at gøre det nemmere. Der er således introduceret to væsentlige forbedringer:
    • En opsætningsguide til at guide brugeren igennem opsætningen af Warehouse Management generelt samt opsætning af det enkelte lagersted.
    • Test-framework, der kan teste opsætningen af lokationsdirektiver, som bliver nemmere at validere og fejlsøge.
  • Endelig har Microsoft frigivet en BI-løsning, hvor man som bruger selv kan tilgå telemetri om WMS-løsningen. Det fungerer på baggrund af Azure Application Insights og giver mulighed for at monitorere performance Mobile Device (network latency, response time, battery drain med mere). Man får ligeledes indblik i performance på pick/put, lokationsdirektiver, wave processing med mere. Det duer!

Tryk her for at se hele listen over features i version 10.0.31 for Supply Chain Management

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Vi er særligt stolte af vores certificering som Microsoft-partner med speciale i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Finance. Det betyder nemlig, at du er garanteret markedsledende ERP-produkter af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores løsninger

Hvad med dit næste ERP-projekt?

Vil I vide mere om Dynamics 365, vil vi gerne dele ud af vores viden og erfaringer. Udfyld kontaktformularen, og vi vender hurtigst muligt tilbage. 

 

keyboard_arrow_up