Axcite Inspire

Det attraktive sortiment

GRATIS WEBINAR

Webinaret er afholdt.

Se vores aktuelle webinarer her

 


 

Dato

17. august 2022

calendar-date

Tidspunkt

Kl. 10.00-11.00

time-clock-circle


Sted

Webinar

pin

Tilmelding

Via formularen her på siden

check-square

Hvordan sikrer du, at din virksomhed tilbyder de produkter, som dine kunder efterspørger? Det spørgsmål besvarer dagens værter – Alexander og Hans Christian – på dette webinar.

Webinaret Det attraktive sortiment giver dig indblik i, hvordan et attraktivt varesortiment kan bidrage til større indtjening, mindre spild og flere tilfredse kunder. Et attraktivt varesortiment er med andre ord medvirkende til, at din virksomhed kan opnå en stærkere konkurrenceevne.

Genkender du titlen? Indlægget blev også bragt på SCM-dagen 2022.

På webinaret tager vi udgangspunkt i ERP-løsningen Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, som er specielt velegnet til mellemstore- og store virksomheder inden for avanceret logistik og produktion.

Vi sætter fokus på, hvordan du kan opsamle og strukturere markedssignaler om behov for produktændringer og nye produkter. Vi kigger også nærmere på det nye modul Engineering Change Management, som gør det nemmere at versionere og administrere produkter, hvilket kan være med til at reducere antallet af produktionsfejl og kontrollere introduktionen af nye produkter.

Sidst – men ikke mindst – taler vi om Product Lifecycle Management.

På 60 minutter får du indblik i:

  • Hvordan du opnår et attraktivt varesortiment

  • Modulet Engineering Change Management

  • Product Lifecycle Management

  • Live demo fra Dynamics 365 Supply Chain Management

Vi slutter som altid af med en live Q&A, hvor du kan stille spørgsmål til værterne.


Dine værter på webinaret

  • Application Consultant Alexander Outzen (produktansvarlig for Axcite Sales)
  • Application Consultant Hans Christian Skovgård Hansen (specialist i produktionsstyring)

Hvad er Axcite Inspire?

Axcite Inspire er en række gratis inspirationsmøder og webinars afholdt af Bredana Axcite, hvor vi stiller skarpt på gængse udfordringer i forsyningskæden, og hvordan man effektivt løser dem med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og værdiskabende tillægsløsninger. 

Var du ikke med til SCM-dagen 2022? Eller gik du glip af et indlæg, fordi det kørte sideløbende med et andet, du hellere ville se. I løbet af året bringer vi udvalgte af vores indlæg fra SCM-dagen i webinarform. Det attraktive sortiment er et af dem.

Se alle vores events her

keyboard_arrow_up