Microsoft Dynamics 365

Hvad er Dual-write? Og hvilke fordele giver det dig?

Hvad er Dual-Write?

Dual-Write er en tovejsintegrationsløsning fra Microsoft, der binder stamdata i alle Microsoft Dynamics 365-applikationer samt tredjeparts forretningsapplikationer sammen i en fælles database. Løsningen sikrer gnidningsfri integration på tværs i realtid. 

Dual-write gør data nemmere at vedligeholde

Når du anvender flere Dynamics 365-applikationer, som eksempelvis Dynamics 365 Sales og Dynamics 365 Finance, ønsker du naturligvis kun at vedligeholde fælles stamdata ét sted.

En adresseændring eller oprettelse af en ny kontaktperson skal slå igennem alle steder, uanset om man gør det fra Dynamics 365 Finance eller fra Dynamics 365 Sales, ligesom beholdninger skal være ens i Dynamics 365 Supply Chain Management og Field Service. Dual-write funktionen giver mulighed for dette. Og vel at mærke i realtid. Det vil sige, at ændringer du foretager i Dynamics 365 Sales, øjeblikkeligt opdateres i Dynamics 365 Supply Chain Management.

Fælles Dynamics 365-database

Med Dual-write funktionen er der mulighed for, at udvalgte data oprettes og vedligeholdes fra begge systemer, og skrives til en fælles database baseret på Common Data Service principperne.

 

Datadeling i realtid

De udvalgte data dobbeltskrives til databaserne, så data både er opdateret i dét system brugeren arbejder i samt i den fælles database. Dermed vil data også blive opdateret i andre systemer, der anvender samme data. 

Understøtter forretningslogikken i din virksomhed

Den største udfordring i sådanne integrationsløsninger er sikring af, at forretningslogikken understøttes. Så hvis der i Dynamics 365 Supply Chain Management er krav om, at fx lagersted skal være udfyldt på nogle bestemte data, så skal denne valideringslogik også gælde i de øvrige systemer. Og det er her, at Dual-write kommer til sin ret, da valideringslogikken virker på tværs af alle systemerne.

Virker også med tredjeparts applikationer

Dual-write kan også anvendes sammen med andre systemer, herunder Power BI, Excel, SAP og Adobe, hvilket gør det til én stærk integrationsløsningen sammenlignet med de øvrige på markedet. 

Dine muligheder med Dual-Write

Dynamics 365 samler hele din forretning i ét system og giver en række fordele.


Gnidningsfri integration

Med Dual-write kan du opnå gnidningsfri integration på tværs af dine Dynamics 365-applikationer og tredjepartsapplikationer fra fx Oracle, Adobe, SAP mv. 

hierarchy-10

Nemmere vedligeholdelse af data

Det bliver nemmere at vedligeholdelse fælles stamdata, da ændringer der laves i fx Dynamics 365 Supply Chain Management automatisk overføres og overskrives i dine øvrige Dynamics 365-applikationer via Common Service Data, og vice versa.

database-share

Stærk valideringskontrol

Dual-write kommer med en realtidsfunktion, som gør, at brugeren øjeblikkelig orienteres, hvis de data der indtastes ikke kan valideres i de øvrige applikationer og dermed synkroniseres. Det sikrer højere kvalitet af den indtastede data og gør vedligeholdelse nemmere. 

check

Bedre brugeroplevelse

Dual-write fungerer både online og offline, og giver en bedre brugeroplevelse end tidligere integrationsløsninger grundet dens realtidsynkronisering, som i sidste ende betyder mindre ventetid, færre fejl og bedre data.

cloud-phone-exchange

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Bredana Axcite er Microsoft Gold Certified Partner, som er udtryk for, at vi besidder højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier. Det betyder med andre ord, at du kan føle dig tryg ved at arbejde sammen med os. Vi ved, hvad vi laver.

Læs mere om os som samarbejdspartner

Vil du høre mere om Dual-write?

Vi vil meget gerne dele vores viden og erfaringer med dig. Naturligvis uforpligtende og uden beregning.

keyboard_arrow_up