Dynamics 365 er tilgængeligt for alle - overalt

Microsoft Dynamics 365 giver øget tilgængelighed for alle

De fleste af os kender et ERP system som noget, vi tilgår på PC’en på arbejdspladsen.

Med placeringen af systemerne i Microsoft Azure Cloud bliver Microsoft Dynamics 365 tilgængeligt for alle overalt.

​Det betyder, at løsningen altid kan være tilgængelig, blot man er på internettet. Dermed er løsningen ikke længere blot for virksomhedens in-house medarbejdere - men ligeså tilgængelig for dem, der er på farten, for kundernes medarbejdere, for leverandørernes medarbejdere eller andre interessenter.

 

Adgang via alle typer enheder

Blot du har en enhed med en browser, kan du komme på, uanset om du anvender Windows, Android eller Apple iOS, og uanset om du anvender en PC, MAC, iPad eller anden tablet - eller en smartphone for så vidt.

Det betyder, at Microsoft Dynamics 365 tilbyder langt mere fleksible muligheder for virksomhederne og deres medarbejdere, end vi har været vant til. Systemerne kan tilgås fra hjemmearbejdspladsen, hotelværelset og lufthavnen.

Forskellige brugertyper

Der er tre forskellige ”brugere”. Én som har licens til hele systemet, en der har begrænsede rettigheder og en tredje, som alene kan udføre personlige registreringer i systemet og kan læse overalt i systemet. 

Læs mere her

monetization-user-monitor-1

Cloud er lig høj performance

Dynamics 365 er født som et ægte cloud-produkt, hvor både applikation og data ligger i skyen. Mere specifikt i Microsoft Azure, der er Microsofts datacentre.

Når du vælger Dynamics 365 som cloud, skal du ikke længere bruge tid og kræfter på tekniske detaljer som at optimere sin SQL-server eller sikre, at AOS-serverne er kørende.

Læs mere om fordelene ved cloud

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365
 Supply Chain Management

Forretningsløsningen, der giver digital styring, øger produktiviteten i forsyningskæden og øger transparens i hele din forretning. 

Se mulighederne

Microsoft Dynamics 365
Finance

Stærke funktioner, der samler og automatiserer dine økonomiske processer og gør det let at træffe strategiske økonomiske beslutninger.

Se mulighederne

Microsoft Dynamics 365
Human Resources

En stærk og brugervenlig HR-løsning, som giver godt overblik over organisationens og understøtter de vigtigste, interne HR-processer.

Se mulighederne

Microsoft
Power Platform

Applikationen, der analyserer data, bygger databaserede løsninger, automatiserer processer og skaber innovation overalt i din forretning.

Se mulighederne

Vil du høre mere om Microsoft Dynamics 365?

Vi vil meget gerne dele vores viden og erfaringer med dig. Naturligvis uforpligtende og uden beregning.

keyboard_arrow_up