Brænder du for Supply Chain og/eller produktionsstyring?

"Jeg kunne virkelig godt tænke mig at hjælpe virksomheder med at optimere deres processer og arbejdsgange ved hjælp af effektive IT-løsninger".

Lyder det som noget, du kunne finde på at sige? Hvis det er tilfældet, og du tilmed har erfaring med enten Supply Chain eller produktion, er det måske lige præcis dig, vi leder efter.

Vi er nemlig på udkig efter en handlekraftig ERP-konsulent til vores kontor i Aarhus eller Kolding. Begge steder samarbejder vores dygtige og engagerede team om at rådgive og hjælpe mellemstore og store virksomheder inden for produktion, handel og distribution gennem Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management (tidligere AX/FO).

Det vil du også komme til, hvis du er så heldig at få jobbet hos os.

Oplæring fra start

Bare rolig. Vi forventer ikke, du er flyvende fra dag ét. Det er okay, hvis du ikke har indgående kendskab til Microsoft Dynamics 365. Til gengæld forventer vi, du har forretningsforståelse, er stærk i processer, har interesse og erfaring med ERP og brænder for at lære.

Hos os bliver du grundigt oplært og certificeret ERP-konsulent. Du vil desuden have rig mulighed for at tage ønskede certificeringer og udvikle dig fagligt.

Hvad vil det sige at være konsulent i Bredana Axcite?

I Bredana Axcite vil samarbejde og afveksling være nøgleordene for din arbejdsuge. Du vil have fleksibilitet til at planlægge din egen dagsorden, og din hverdag vil i høj grad være præget af frihed under ansvar, så du kan finde den helt rette work-life balance for dig.

Vi tilbyder en indbydende og på alle måder attraktiv arbejdsplads med en uformel omgangstone, godt socialt samvær og favorable personalegoder. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være:   

 • Behovsanalyse med fokus på optimering af processer
 • Udarbejdelse af løsningsdesigns med efterfølgende tests
 • Udarbejdelse af vejledninger og undervisning i vores systemer
 • Opsætning og implementering af løsninger

Din profil

 • Du er motiveret, systemstærk og villig til at lære nye systemer at kende
 • Du kan se dig selv i rollen som rådgiver og underviser
 • Du er god til at gennemskue komplekse udfordringer og finde løsninger
 • Du er initiativrig og har et højt drive
 • Du er god til dansk og engelsk
 • Du er formentlig uddannet som ingeniør, cand. merc. HD eller lignende 
 • Du har tidligere arbejdet med intern logistik og/eller produktion

Det er vores filosofi, at vi bedst kan hjælpe vores kunder, hvis vi forstår deres forretning og de udfordringer, de står over for. Netop derfor har størstedelen af vores konsulenter tidligere arbejdet med produktion, handel, distribution eller økonomi.

Ansøgning og spørgsmål

Vi samarbejder med Change Direction om besættelse af stillingen. Kontakt seniorkonsulent Søren Glavind Bo på mobil 2671 1144, for at høre mere om stillingen, eller søg stillingen direkte her.

Om Bredana Axcite

Bredana Axcite har leveret IT-løsninger til virksomheder i mere end 30 år. Vi er partnerejet, økonomisk stærk funderet og beskæftiger i dag 40 medarbejdere fordelt på kontorerne i Aarhus og Kolding.

Besøg vores karriereportal, og få indblik i, hvordan det er at arbejde hos os.

keyboard_arrow_up