ITW Contamination Controls

Bredana Axcite i spidsen for implementering i Holland

Da ITW Contamination Controls flyttede fra Aarhus til Amsterdam for nogle år siden, valgte virksomheden at tage Bredana Axcite med som samarbejdspartner til udvikling af en Dynamics AX løsning. 

ITW Contamination Controls

Branche: Handel

Størrelse: Mellemstor

Løsninger: 

  • Microsoft Dynamics AX 2012

Konsulenternes forretningsforståelse gjorde det muligt at implementere Dynamics AX på kort tid

Da ITW Contamination Controls flyttede fra Aarhus til Amsterdam for nogle år siden, valgte virksomheden at tage Bredana Axcite med som samarbejdspartner til udvikling af en Dynamics AX løsning. 

Det skyldtes først og fremmest Bredanas Axcites forretningsforståelse. Uden den var det næppe lykkedes at implementere systemet på den korte tid, der var til rådighed, mener Jens Eden fra ITW Contamination Controls. 

”Konsulenterne forstår, hvad vi taler om, når vi bruger fagudtryk, og den projektansvarlige har en baggrund i finansverdenen, så han kan vejlede vores økonomifunktion. Han er ikke ”blot” ERP konsulent – men en konsulent, som har indblik i hele vores virksomhed,” siger Jens Eden. 

I oktober 2010 stod det klart, at ITW Contamination Controls’ fremtidige adresse hed Hoofddorp nær Schiphol lufthavnen ved Amsterdam – og ikke Hedensted som ellers havde været inde i billedet. 

”Det gav os to måneder til at få flyttet hele virksomheden, ansætte medarbejdere i Holland - og få udviklet og implementeret vores egen Dynamics AX, idet vi delte system med vores søsterselskab i Silkeborg,” fortæller Jens Eden. 

”Jeg ringede til Bredana og spurgte, om de kunne hjælpe os på den relativt korte tid. Intet problem!” lød svaret. 

Projektet blev gennemført til aftalt tid og pris. Allerede den 15. december var Bredana klar til at teste det. 1. januar - samtidig med åbningen af ITW Contamination Controls på den nye adresse - gik Dynamics AX i drift. 

Jens Eden fremhæver, at kemien passer mellem Bredana og ITW Contamination Controls: 

”De ved, hvad vi mener med det, vi siger – og kommer med deres egen mening. Det er til stor gavn for samarbejdet og i sidste ende for resultatet,” siger Jens Eden. 

Carsten Slot, Bredana Axcite, er stolt af, at ITW Contamination Controls har valgt at videreføre et mangeårigt samarbejde med Bredana Axcite. 

”Implementeringen i Holland er samtidig helt i tråd med vores internationale strategi for Dynamics AX-teamet,” siger Carsten Slot. 

Forløbet er eksempel på, at fysisk afstand ikke spiller den store rolle ved implementering af en Dynamics AX-løsning. Der er naturligvis blevet holdt en del møder i Holland. Men meget kan klares på afstand, og i forbindelse med den løbende service kobles op via Teamviewer. 

”Det gav os to måneder til at få flyttet hele virksomheden, ansætte medarbejdere i Holland - og få udviklet og implementeret vores egen Dynamics AX, idet vi delte system med vores søsterselskab i Silkeborg.”

Jens Eden ITW Contamination Controls

Stregkodeløsning skal give fuld sporbarhed

ITW Contamination Controls er leverandør til virksomheder med ekstremt ren produktion, herunder fremstilling af computerchips og medicin. 

”Vi er afhængige af at kunne spore vores produkter lige fra råvare til slutbruger. Derfor har vi nu bedt Bredana om at implementere deres Pocket stregkodeløsning, som er udviklet til Dynamics AX,” siger Jens Eden. 

Stregkodeløsningen ”flytter” Dynamics AX ud på håndholdte terminaler på lageret, og data opdateres online. 

”Foruden sporbarhed opnår vi andre store fordele som bedre lagerstyring og minimering af fejl ved plukning,” siger Jens Eden. 

Næste skud på stammen: Produktionsstyring

ITW Contamination Controls har ikke egen produktion I øjeblikket, men planlægger selv at fremstille udvalgte varer, som i øjeblikket produceres i Kina.

”Lønningerne stiger meget i Kina i øjeblikket, så det er ikke længere helt så billigt at producere her. Ved at tage produktionen hjem, sparer vi samtidig containerfragt og sejltid,” siger Jens Eden. 

Bredana er igen med som samarbejds- og sparringspartner, når Dynamics AX skal udvides med produktionsstyring. Ligesom ved Bredana AX pocket starter udvikling og implementering af løsningen med en detailanalyse og en workshop, så forventningerne til projektet, tidsramme og budget er nøje afstemt mellem parterne.  

Fakta om ITW Contamination Controls/Illinois Tool Works

Virksomheden beskæftiger 20 medarbejdere og er markedsansvarlig for EMEA. 

Produkterne er renrumsklude, specialmåtter samt rensevæsker og trykluft på dåse. 

ITW Contamination Controls indgår i den verdensomspændende ITW koncern med over 600 selskaber og en årlig omsætning i 2011 på over 100 mia. kr. 

ITW, der blev grundlagt for 100 år siden, har opnået succes ved at skabe produkter af værdi til kunder overalt på kloden. Væksten sker både organisk og ved tilkøb af virksomheder, som kan tilbyde helt nye produkter til ITW’s kunder.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi vil meget gerne dele vores erfaringer med dig. Naturligvis uforpligtende og uden beregning.

keyboard_arrow_up