Borg Automotive

Bredana Axcite foretrukket til international AX-løsning

Bredana Axcite har hjulpet den internationale Borg Automotive-koncern med hovedsæde i Silkeborg med at udvikle og implementere en Dynamics AX 2012-løsning.

Borg Automotive

Branche: Salg, produktion og distribution

Størrelse: Stor

Løsninger: 

  • Microsoft Dynamics AX 2012

Nyt ERP-system skal underbygge vækststrategi

Formålet med investeringen i nyt ERP-system er overordnet set at underbygge koncernens vækststrategi og et meget avanceret retursystem, der er en af forudsætningerne for oparbejdning af brugte autodele til genanvendelse.

Bredana Axcite blev valgt på grund af de løsningsforslag, som indgik i den indledende analyse i udbudsrunden. Endvidere foretrak Borg Automotive den måde, som Bredana Axcite har organiseret opgaveløsningen på - med en polsk underleverandør, der sikrer, at dialog med og undervisning af medarbejdere på Borg Automotive's polske fabrik foregår på modersmålet. 

Bredana Axcites forretningsforståelse, størrelse og 'kemien' var afgørende parametre i valget af leverandør. 

"På det faglige plan ønskede vi det bedste af det bedste, og Bredana Axcite råder over nogle knalddygtige konsulenter. Endvidere gik vi bevidst efter at blive en stor kunde hos en specialiseret leverandør - og ikke 'en lille fisk i dammen' hos en af de store," siger projektdirektør Kim Kruse Andersen fra Borg Automotive. 

"På det faglige plan ønskede vi det bedste af det bedste, og Bredana råder over nogle knalddygtige konsulenter. Endvidere gik vi bevidst efter at blive en stor kunde hos en specialiseret leverandør - og ikke 'en lille fisk i dammen' hos en af de store."

Kim Kruse Andersen projektdirektør, Borg Automotive 

Effektivt og velfungerende samarbejde 

"IT er lig med mennesker, og derfor skal 'kemien' passe. Med Bredana har vi oplevet at kunne sætte os til bordet og få handlet tingene af, så begge parter er tilfredse. Samarbejdet har været effektivt og velfungerende," tilføjer Kim Kruse Andersen. 

"Der blev etableret en dynamisk projektorganisation, der holdt korte og effektive møder som opfølgning på Bredanas planlægning af hele projektet i detaljer. Brugerne blev involveret gennem workshops, og der blev lagt stor vægt på uddannelse i form af praktisk træning."

"Vi valgte Dynamics AX 2012, fordi det er en stærk løsning til en international koncern som vores. Endvidere er det et meget fleksibelt system med stor kapacitet. Vi lagde også vægt på integrationen med alle de øvrige Microsoft systemer," fortæller virksomheden. 

Som led i løsningen har Borg Automotive valgt at outsource al sin IT-drift med bistand fra Bredana Axcite. 

"Det har været en stor styrke i projektet, at Bredana Axcite har sin egen infrastrukturafdeling, som er eksperter i al det tekniske i relation til Dynamics AX. Vi har fået en knivskarp rådgivning og er trygge ved den outsourcingaftale, vi har indgået.

"Med Bredana Axcite har vi oplevet at kunne sætte os til bordet og få handlet tingene af, så begge parter er tilfredse. Samarbejdet har været effektivt og velfungerende."

Kim Kruse Andersen projektdirektør, Borg Automotive

Fakta om Borg Automotive

Borg Automotive med hovedsæde i Silkeborg oparbejder bildele til genbrug. 

Delene, som er kompressorer til A/C anlæg, startere, generatorer og bremsekalibre, oparbejdes på en fabrik i Polen. 

Genbruget minimerer vare- og energiforbruget ved produktion af bildele, og i regnskabsåret 2011/2012 sparede koncernen miljøet for cirka 5.000 ton CO2. 

Borg Automotive er specialister indenfor salg, produktion og distribution til auto eftermarkedet, og beskæftiger over 1000 medarbejdere. 

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi vil meget gerne dele vores erfaringer med dig. Naturligvis uforpligtende og uden beregning.

keyboard_arrow_up