Microsoft news

Styrk forsyningskæden med Supply Chain Insights

10. februar 2022 // 2 MIN

Mange virksomheder har forsyningskæder, der er sårbare over for uventede begivenheder. Supply Chain Insights understøtter samarbejdet på tværs.

Mange virksomheder har forsyningskæder, der er sårbare over for begivenheder, som ligger uden for virksomhedens umiddelbare kontrol. Det har omtalte hændelser som et skib på tværs af Suez-kanalen og en global pandemi vist. Resultatet er et skærpet ledelsesfokus på risici ved komplekse forsyningskæder, og Supply Chain Insights er funktionaliteten, der gør forsyningskæden stærkere ved at understøtte samarbejdet på tværs.

Tiltag som outsourcing/off-shoring/leverandørkonsolidering har isoleret set givet god mening i form af omkostningsbesparelser og fokus på kernekompetencer. Det har ikke tidligere været helt så synligt, at tiltagene har øget risikoen for forsinkelser/manglende leveringer ganske betragteligt, men det er det nu.

Den store forretningsmæssige værdi i denne problematik er heller ikke forbigået Microsoft, hvorfor de har introduceret Dynamics 365 Supply Chain Insights. Modulet skal give virksomheder bedre indsigt i deres forsyningskæde og dermed imødegå risici. Den bærende ide er, at det skal være let for aktører – kunder og leverandører – at dele centrale data omkring produkter og leveringstider, så afvigelser/problemer let kan identificeres.

Læs mere om Supply Chain Insights på Microsofts egen hjemmeside her

Øget samarbejde på tværs af forsyningskæden

Dynamics 365 Supply Chain Insights kommer med en række out-of-box connectors, der tillader adgang både til andre ERP-systemer samt integration både vertikalt og horisontalt i forsyningskæden. Det skulle dermed være let at invitere relevante aktører til et samarbejde.

Dynamics 365 Supply Chain Insights byder blandt andet på avancerede analyser og scenariesimuleringer drevet af AI med udgangspunkt i dine og leverandørernes data.

Det skal dog siges, at der ikke er meldt mange detaljer ud fra Microsoft, og modulet endnu ikke er offentligt tilgængeligt.

Stadig på et tidligt stadie

I Bredana Axcite mener vi, at den nuværende preview-funktionalitet – og især road mappen - ser lovende ud. Modulet er stadig på et tidligt stadie, men grundtanken om at kunne dele data på tværs af systemer på en standardplatform er indlysende rigtig og rummer et stort potentiale. Vi tester videre og kommer med løbende opdateringer i takt med, at produktet udvikler sig.

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Vi er særligt stolte af vores certificering som Microsoft-partner med speciale i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Finance. Det betyder nemlig, at du er garanteret markedsledende ERP-produkter af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores løsninger

Hvad med dit næste ERP-projekt?

Vil I vide mere om Dynamics 365, vil vi gerne dele ud af vores viden og erfaringer. Udfyld kontaktformularen, og vi vender hurtigst muligt tilbage. 

 

keyboard_arrow_up