Søsterselskab solgt fra

Bredana Axcite opruster og forbliver partnerejet

Maj 2021 // 4 MIN

Vores søsterselskab Solutions sælges fra, mens Bredana Axcite forbliver partnerejet og opruster indsatsen

Aktionærerne i Bredana Solutions, der er Bredana Axcites søsterselskab, har besluttet at tage imod et købstilbud fra den internationale IT-virksomhed 9altitudes i Belgien. Det betyder, at Bredana Solutions ved udgangen af maj 2021 bliver en del af 9altitudes, der i forvejen er moderselskab for fem virksomheder. 

Handlen skal blandt andet ses i lyset af den opkøbs- og fusionsbølge, der skyller ind over Microsoft Dynamics 365-partnerkanalen.

Bredana Axcite bliver ikke en del af dette. Vi tror en på, at en anden retning er bedre for vores kunder og medarbejdere.

Best-in-class til Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management

”Bredana Axcites specialisering i Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management til virksomheder med tung logistik og produktionsvirksomheder har givet os en unik position som best-in-class ERP-leverandør i disse segmenter. Vores kundeportefølje af større internationale virksomheder prioriterer også gennemgående konsulenter og korte beslutningsveje i en mindre, partnerdrevet organisation,” siger arbejdende bestyrelsesformand Bent Hansen.

”Det er vores opfattelse, at vi bedst værner om de kvaliteter, vi vælges på, ved at bevare ejerskabet, som det er,” understreger Bent Hansen.

Planer om fordobling af medarbejderstaben

Bredana Axcite har 35 ansatte fordelt på kontorerne i Kolding og Aarhus.

”Det er vores vurdering, at den niche, hvor vi har specialiseret os, indeholder så stort kundepotentiale, at det kan danne basis for markant vækst på mellemlang sigt. Målet er en fordobling af medarbejderstaben på fem år," siger administrerende direktør Carsten Slot.

Efter frasalget af Bredana Solutions flytter Bredana Axcite til nyt, stort domicil i Kolding, og salgsafdelingen tilføres flere ressourcer. Afdelingen på Bredskifte Allé i Aarhus V forbliver uændret.

Sammenspillet team dribler videre 

Bredana Axcite bygger på et stærkt fundament af engagerede medarbejdere, hvoraf de fleste har været med i en årrække. Ledelsen har i alt fem medlemmer, der alle er partnere og deltagere i den daglige drift. Foruden administrerende direktør Carsten Slot er det Team- og Product Manager Thomas P. Frantsen, Development Manager Michael Cronqvist, Team Manager Klaus A. Thomsen og Project Manager Michael Ravn Holst.

keyboard_arrow_up