Microsoft news

Se, hvad Microsoft har planlagt for Release Wave 1 for 2023

6. FEBRUAR 2023 // 2 MIN.

Her kan du se, hvilke stærke nyheder Microsoft forventer at frigive i Release Wave 1 for 2023. 

Microsoft har netop afsløret de planlagte features i Dynamics 365 for det kommende halve år. Vanen tro er der mange spændende nyheder planlagt, om end der ikke er garanti for, at alle features når med som planlagt.

I Bredana synes vi især, det er vigtigt at hæfte sig ved følgende nyheder:

  • Finansielle ”tags” skal opfattes som data, der kan tilføjes en postering for at matche transaktioner med samme tags med hinanden. Ideen er, at man bruger tags i stedet for finansielle dimensioner i de scenarier, hvor et tag typisk ikke vil blive genbrugt.
  • Arkivering af data til DataVerse, som gør det muligt at arkivere historiske data til DataVerse, hvor de fortsat vil være tilgængelig for eksempel Power BI. Ikke alene reducerer man ved arkivering størrelsen på sin database, man sikrer også bedre performance. I første omgang vil arkivering til DataVerse være tilgængelig for finansposter, lagerposter og salgsordrer.
  • Automatisk fakturagodkendelse med AI. Microsoft frigiver nu sin løsning til OCR afløftning af data på kreditorfakturaer, så der nu findes et alternativ til de tredjepartsløsninger, som de fleste af vores kunder anvender i dag. Vi vurderer dog, at der fortsat er et stykke op til de bedste løsninger på markedet, men Microsoft har forbedret produktet markant.
  • Understøttelse af flere lande i løsningen
  • Attribut-baseret prissætning til kunder. Microsoft udvider mulighederne for fleksibel prissætning ved at flytte funktionalitet fra Commerce til SCM, så man i B2B-scenarier får langt større mulighed for fleksibel prissætning. En længe ventet udvidelse af den efterhånden bedagede prismotor.
  • Deling af produktdata. Man vil nu kunne benytte cross company data sharing til produkter, så man fremover undgår dublering af produktrelaterede data på tværs af mange selskaber. Det er ligeledes en længe savnet feature.
  • Warehouse Management mobilapp nu på IOS. Der bliver nu mulighed for at afvikle appen på en iPad eller en iPhone.

Vi anbefaler naturligvis, at du dykker ned i dokumentet, der gemmer på langt flere nyheder. Du kan som sædvanlig også tage kontakt til os for flere detaljer.

Dokumentet kan hentes her

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Vi er særligt stolte af vores certificering som Microsoft-partner med speciale i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Finance. Det betyder nemlig, at du er garanteret markedsledende ERP-produkter af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores løsninger

Hvad med dit næste ERP-projekt?

Vil I vide mere om Dynamics 365, vil vi gerne dele ud af vores viden og erfaringer. Udfyld kontaktformularen, og vi vender hurtigst muligt tilbage. 

 

keyboard_arrow_up